To je to što me zanima!

Cissé: Draga, odoh na odmor; Tri dana poslije oženio drugu...

Senegalski nogometaš Papiss Cissé priredio je strašan šok djevojci Rachelle Graham nakon što se na tobožnjem odmoru vjenčao s odbojkašicom Diallo Awom
Vidi originalni članak

Vidimo se za mjesec dana. Odoh malo odmoriti u Senegal, govorio je napadač Newcastlea Papiss Cissé svojoj djevojci Rachelle Graham dok ga je prošli tjedan ispraćala na aerodromu.

No tri su dana prošla, a Senegalac se nije javljao Rachelle, bivšoj misici Newcastlea. A onda joj je uslijedio šok. Na Twitteru su se pojavile fotografije Papissova vjenčanja s drugom ženom!

- Povrijeđena sam i užasnuta što sam na takav način saznala da se oženio. Toliko smo vremena proveli zajedno... Ali to je njegov život, ako je tako odabrao onda ja tu ne mogu puno toga učiniti. Voljela bih samo da je imao pristojnosti reći mi to prvo - izjavila je Rachelle (24) za The Sun.

Cissé se oženio sunarodnjakinjom Diallo Awa, 29-godišnjom odbojkaškom reprezentativkom koja igra u Parizu, gdje su obavili i svečani obred.

Papiss je ranije imao problema s Rachelle zbog strogih muslimanskih pravila da se ne smije vjenčati pripadnicom druge vjere, no par je ipak nekako izgladio odnos unatoč brojnim prijetnjama djevojci preko Twittera. Čini se, samo do Cisséova vjenačanja s Diallo...

Idi na 24sata

Komentari 72

  • Kralj Mandarina 05.06.2015.

    ha ha ha ha ha ha kakav kralj!

  • matooo 05.06.2015.

    a trebala mu je biti bar kuma

  • 04.06.2015.

    ali koja tuka mu je sad zena!! halo momak dva dana prije si jbo drugu sad se zenis samnom!? zar nije bilo tog pitanja?

Komentiraj...
Vidi sve komentare