To je to što me zanima!

Cisse nije htio nositi sporni dres, a uhvaćen je dok kocka

To ne bi smio raditi kada bi poštivao sva pravila svoje vjeroispovijesti tako da više nema valjan izgovor za nenošenje dresa sa spornim sponzorskim napisom
Vidi originalni članak

Senegalski napadač Papis Cisse prije tjedan dana odbio je otići sa svojim Newcastleom na pripreme u Portugal zbog spornog napisa na dresu. Naime, glavni sponzor 'Svraka' kreditna je internetska tvrtka Wonga.com koja daje kratkoročne kredite uz ogromne kamate. S obzirom da je on praktični musliman, i prema njegovoj vjeroispovijesti zabranjeno je zarađivati na kamatama, odbio je reklamirati takvu tvrtku.

U međuvremenu je vodstvo kluba s njim i Udrugom profesionalnih nogometaša Engleske pokušalo pronaći kompromis, no on ipak neće biti potreban.

Naime, Cisse je tijekom tjedna dok su njegovi suigrači igrali u Portugalu uhvaćen kako kocka u jednoj engleskoj kockarnici. Naravno, ni to ne bi smio raditi kada bi poštivao sva pravila svoje vjeroispovijesti tako da više nema valjan izgovor za nenošenje dresa sa spornim sponzorskim napisom.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • poljoo 27.07.2013.

    vidim da ovde svako sad puca na ovog momka i da se sada udara po vjeri sto je ispod svake granice i samog novinara...Pa znal taj novinar da je mjesec ramazana i da se izmedju ostalog to postuje vise nego ako je nekada i bio u kockarnici a da je bilo mimo tog mjeseca! Ako jedan hodza moze ici u sportsku kladionicu ili igrati loto, zasto ne bi taj momak isao...Sve se zna kad je vrijeme za sto, cak i da pije alkohol, ako je ta vrsta vjernika on nece piti ovaj mjesec...ccc a ovi sto pisu nek udju u pricu sa nekim boljim komentarima ne da poznaju samo bibliju i onda pucaju po komentarima i ismijavaju...Svakom svacija vjera, imas svoju vjeru, ali postuj tudju.....

  • Yassa 26.07.2013.

    to je karakter, folirant

  • cudak 26.07.2013.

    sta, jel onda u muslimanskim zemljama nema banaka il sta?

Komentiraj...
Vidi sve komentare