To je to što me zanima!

Čistka: Juventus više ne računa na Amaurija i F. Mela

Na popisu putnika za američku turneju nema brazilskog veznjaka Felipe Mela, niti napadača Amaurija. Talijanski mediji kažu da je to znak da se na njih ne računa
Vidi originalni članak

Nogometaši torinskog Juventusa uskoro će krenuti na američku turneju, jednu od posljednjih epizoda priprema za novu sezonu, u kojoj moraju vratiti stari ugled i ugrabiti daleko bolje rezultate...

Na popisu putnika, pak, nema niti brazilskog veznjaka Felipe Mela, niti brazilsko-talijanskog napadača Amaurija, a talijanski mediji nagađaju, navodno s velikom vjerojatnošću, da je to znak čelništva kako više ne računa na niti jednog od njih dvojice.

Felipe Melo je bio meta kritika vrlo često od trenutka kada je došao u Juventus, dok je Amauri čak drugu polovicu prošle sezone proveo na posudbi u Parmi, što je također bio jedan mali koračić prema izlaznim vratima torinskog kluba.

Navodno obojicu igrača traži nekoliko brazilskih klubova, s tim da je Genoa isto tako zainteresirana za napadačke usluge Amaurija.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • NIKE 18.07.2011.

    raspada da s Juve točnije još ima posljedice od ispadanja u ": ligu jer brate mili ovi su igrači bezvetni , jedino Buffon nije za baciti ali svi su nekako istrošeni !!!!

  • mido91gunit50 18.07.2011.

    nek su se rijesili i mela kanta godine 2x sta ce im

  • Peruzzi 18.07.2011.

    Ja sam prošle sezone jako malo pratio talijansku ligu, i nemogu suditi kakvu su sezonu imali, ali za Felipea Mela se ne mogu načuditi da ga se tek tako žele riješiti.. I to da se vraća u Brazil baš ne vjerujem, nać će on angažman u Europi bez problema..

Komentiraj...
Vidi sve komentare