To je to što me zanima!

Čistka u Realu: Jose Mourinho otpisao je ljubimca Carvalha!

Carvalha je Jose otpisao bez milosti. Kako piše Marca, na prvom treningu ga nije bilo. Kao niti na drugom istog dana. Jasan znak da za njega više nema mjesta
Vidi originalni članak

Došao je u Porto, a tamo ga je čekao Ricardo Carvalho. Tada se rodila velika ljubav i uzajamno poštovanje koje će trajati gotovo 10 godina. 

Jose Mourinho potom je otišao u Chelsea i naravno, doveo je Carvalha. Prije dvije godine preuzeo je Real Madrid i opet je pozvao stopera. 

Portugalskom igraču 34 godine su i trener ga je otpisao bez milosti. Kako piše španjolska Marca, na prvom treningu u ponedjeljak Carvalha nije bilo. Kao niti na drugom istog dana. Dovoljno jasan znak da za njega u novoj sezoni više nema mjesta. Special one je opet pokazao da je veliki profesionalac. Ljubav je ljubav, ali posao je posao.

Osim Carvalha, otpisan je i Fernando Gago. U pet godina upisao je nešto manje od 100 nastupa, a prošle sezone bio je  na posudbi u Romi. Ni njega nije bilo na treningu.

Još se ne zna što će s Kakom i Lassom Diarrom, ali to će vjerojatno ovisiti o njima. Minutaža im nije zajamčena, ali ako će odbiti ponude, ostat će 'kraljevi'. 

Prvi trening bio je u 8 sati, a Cristiano Ronaldo, Casillas, Xabi Alonso i ostali koji su igrali na Euru imaju koji dan 'godišnjeg' više.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Matek017 17.07.2012.

    Slika govori:Molim tee da ostanem!!

  • citac 17.07.2012.

    kako ti navinaru znas da ga je tako hladno krvno otpustio..?sta ako su bili na sastanku i dogovorili se da nema vise mjesta za njega u momcadi i da bi mu bilo bolje da pronadje neki klub di ce igrat..?!

  • ikanonimus 17.07.2012.

    zašto uvik istu kozu derete i stavljate iste članke po nekoliko puta

Komentiraj...
Vidi sve komentare