To je to što me zanima!

Čitatelji 24sata: Ne navijam za Mamićevu reprezentaciju više

Ante Čačić jednoglasno je izabran za novog hrvatskog izbornika. Čitatelji na našem portalu većinom su ogorčeni, manje Čačićem, više s načinom na koji je izabran...
Vidi originalni članak

Ante Čačić naslijedio je Niku Kovača na mjestu izbornika. Dosadašnji trener Lokomotive 12. je  izbornik od naše samostalnosti, nakon Jerkovića, Poklepovića, Markovića, Ivića, Blaževića, Jozića, Barića, Kranjčara, Bilića, Štimca i Kovača. 

HNS je jednoglasno izabrao Čačića, a portal 24sata zatrpan je komentarima. Većina je protiv Ante Čačića, možda ne toliko protiv njega kao što je protiv načina na koji je izabran. Mnogi zamjeraju Šukeru da mu Mamić slaže reprezentaciju, a Ante Čačić na klupi hrvatske reprezentacije ne pomaže kao argument koji to demantira. 

Pokušali smo pronaći pozitivne komentare ispod članaka o novom izborniku, no to je zaista bio težak posao. U DISKUSIJI trenutno 91 posto ne podržava odluku HNS-a da Ante Čačić bude izbornik, dok je na Facebooku već pokrenuta peticija za Čačićevu smjenu prije nego je uopće sjeo na klupu. 

Prenosimo neke od komentara na našem portalu...

"HNS, uspjeli ste ono što još nitko nije. Odrekli ste se navijača i uništili kult reprezentacije", MM17SB

"Da mi igraju u dvorištu, više ne gledam repku. Sramite se!", veči22

"12. rujna 2015. godine zaklinjem se da svu svoju kolekciju dresova sa znakom HNS-a, a imam veliku kolekciju još iz doba "lottoa", poklanjam Caritasu", yugo45

"Katastrofa. Hrvatska repka je stvarno postala nečija (zna se) prčija. Strašno", AndyFilip

"Sramota. Jad i bijeda. Izgubili smo reprezentaciju, navijače, a izgubit ćemo i Europu. Bilo bi najbolje za igrače da se ne odazovu pozivu", griskinja

"Ja vas ne razumijem. Po čemu su Štimac i Bilić (hajdukovci) bolji od Čačića? Dobro, on je Mamićev čovjek, ali sigurno ima više iskustva i znanja od Štimca i Kovača, a ni Bilić tada nije imao iskustvo", šteta

"Svaka čast, od danas - bojkot", Chatter

"Od danas i službeno ne gledam utakmice Mamićeve reprezentacije. Ubili su nam nogomet", bilosve

"Tužan dan za hrvatski nogomet...", holsten

"Kult reprezentacije je uništen! Sram vas bilo", prajdali

"Od danas ni ja više neću pratiti reprezentaciju. Ovo nema smisla", umjetno zubalo

Idi na 24sata

Komentari 461

  • Nemo1308 23.09.2015.

    Smranaderovi izdanci - bolesna ekipa mediokriteta ovladala svim segmentima drustva! Smiju se narodu kojeg su pokrali i zajasili. Dok nam je omladina ginula po ratistima, oni su dijelili generalske cinove i punili inozemne banke novcem iz razno raznih fondova! Gamad i guba koju treba sto prije iskorijenit!

  • Nemo1308 23.09.2015.

    Iza Azerbajana sam mislio da su kola krenula nizbrdo, a sad sa ovim ponasanjem tzv. "NO" HNSa (citaj maminjo!) vidim da su se kola zapravo - STRMOPIZDILA! Nema nam pomoci!

  • hrvatska u srcu 22.09.2015.

    zašto naši reprezentativci nemaju tu privilegiju da ih trenira i vodi izbornik koji je dostojan i iskustvom i znanjem tog posla nego to mjesto uvijek mora biti popunjeno marionetom koja će evo već danas gurati pivarića u repku a njegovi predhodnici su to činili sammiru radoševiću badelju brozoviću i drugim igračima koji su bili samo na spisku radi osobnog interesa grupe lopova koja vlada hrvatskim nogometom? zaštooo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare