To je to što me zanima!

City ga se želi riješiti: Spursi i Adebayor jako blizu dogovora

Britansko izdanje Goal.coma izvještava kako je Tottenham pred potpisivanjem višegodišnjeg ugovora s togoanskim nogometašem Emmanuelom Adebayorom...
Vidi originalni članak

Manchester City, koji pod važećim ugovorom 28-godišnjeg centarfora ima do 30. lipnja 2014. godine, isprva je tražio 10 milijuna funti odštete. Goal.com navodi da je Tottenham uspio prepoloviti traženje kako bi barem djelomično anulirao efekt skupocjenog Togoančeva ugovora (170.000 funti tjedno). 

Kako je Cityju ipak u interesu riješiti se balasta koji ga jako puno košta, pronađeno je rješenje koje zadovoljava sve tri strane, piše Goal.com.

- Nije na početku izgledalo vjerojatno da će Emmanuel ostati s nama i u drugoj sezoni, no uspjeli smo pronaći rješenje jer su u Cityju bili odlučni riješiti ga se pod svaku cijenu - izjavio je izvor blizak londonskom Premierligašu.

Prošlu je sezonu Adebayor u klubu s White Hart Lanea odradio na posudbi upisavši 17 golova u 33 premierligaška nastupa.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Lfc fan_1 08.07.2012.

    Tottenham ce opet imat dobru ekipu ..evo potpisao je verthongen sto je vrhunska stvar za kokosi .blizu je i leandro damiao ..adebayor takoder..doveli su i islandanina samo neznam bas moze li on zamijeniti modrica i da zaboravio sam imaju mladog i talentiranog trenera na klupi..bojim se spursa lagano

  • Jeremy_1 08.07.2012.

    City - prava stvar za manje klubove, kupe igrača za 30 mil. pa ga prodaju za 10,15..

  • KarloH 08.07.2012.

    Vertonghen upravo potpisao za tottenham <3

Komentiraj...
Vidi sve komentare