To je to što me zanima!

City je i bez napadača dobio Crystal Palace: Stigli Chelsea

Manchester City pobijedio je Crystal Palace 3-0 u 17. kolu Premiershipa te se uz utakmicu više izjednačio sa Chelseajem na vrhu. Golove su zabili Silva i Yaya
Vidi originalni članak

Šestom pobjedom u nizu Manchester City uz utakmicu se više izjednačio sa Chelseajem na vrhu tablice Premiershipa. U 17. kolu engleskog prvenstva pobijedili su Crystal Palace 3-0.

Kako su mu Stevan Jovetić, Kun Agüero i Edin Džeko ozlijeđeni Manuel Pellegrini izveo je momčad bez ijednog klasičnog napadača kako na terenu tako i na klupi. 'Lažnu devetku' glumio je James Milner, a ulogu strijelaca preuzeli su David Silva sa dva te Yaya Toure s jednim golom.

I Chelsea i Manchester City sada imaju po 39 bodova, a Chelsea će svoju utakmicu 17. kola odigrati u ponedjeljak protiv Stokea. Iako je rezultatski City bio uvjerljiv, u prvih 45 minuta igrači Manuela Pellegrinija su 'postili' bez obzira na 70% posjeda lopte.

No sve promašaje City je naplatio u drugom poluvremenu. Već u 48. minuti Silva je zabio na povratnu loptu Zabalete za 1-0. Isti igrač zabio je u 61. za 2-0 nakon što je loptu u kazneni prostor ubacio Kolarov. Konačnih 3-0 postavio je Yaya Toure u 81. minuti utakmice. Valja dodati kako je Crystal Palaceu poništen regularan gol zbog nepostojećeg zaleđa kod rezultata 2-0.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • strmi007 20.12.2014.

    Man shitty

  • mandrillost 20.12.2014.

    Matic,Courtois si zaboravija!

  • Marko Vitkovic Bojka 20.12.2014.

    u chelseu su dosli costa, fabregas, drogba, remy, luis, a otisli luiz, mata, de bruyne i lukaku

Komentiraj...
Vidi sve komentare