To je to što me zanima!

City je prvi favorit Lige prvaka, lanjski osvajač Real ni među 5!

Završeno je natjecanje po skupinama Lige prvaka, a u ponedjeljak, 17. prosinca održat će se ždrijeb u Nyonu kada će mnoge stvari biti poznatije. Kladionice u ovom trenutku najveće šanse daju Manchester Cityju
Vidi originalni članak

Ma kakav Real Madrid!?

Kladioničarske kuće uvjerene su da trostruki uzastopni osvajač Real Madrid teško može 'klempavog' trofeja. Španjolski klub ove sezone igra ispod svake razine, a jučer ih je u, po njih, rezultatski nebitnoj utakmici rastavio CSKA s čak 3-0 što je Realu najveći domaći poraz u Europi.

KRISTIJAN BISTROVIĆ 'Dvaput srušimo Real i budemo zadnji, nismo mogli vjerovati!'

Koeficijent da će Realovi igrači podići pehar iznosi čak 11. Prvi favorit je engleski prvak Manchester City, a koeficijent da će igrači Pepa Guardiole osvojiti trofej Lige prvaka po prvi put u povijesti iznosi tek 4,5.

LIGA PRVAKA Kraj grupne faze: Poznati svi putnici u osminu finala LP-a...

Drugi favorit je FC Barcelona sa 6, a Juventus s Mandžukićem i Ronaldom postavljen je za trećeg favorita s koeficijentom 7.

Kladionice previše šanse ne daju ni PSG-u kojima daju koeficijent 8,5, a na lanjskog finalista Liverpool čak 10. Bayern Nike Kovača i branitelj naslova Real Madrid postavljeni su na koeficijent 11 te se ne nalaze u krugu prvih pet favorita.

Ždrijeb osmine finala Lige prvaka održat će se u ponedjeljak, 17. prosinca od 12 sati u švicarskom Nyonu. 

Idi na 24sata

Komentari 77

  • Frenkyy 14.12.2018.

    Dobro je to što se Real olako otpisuje. Za Real!

  • marin262 14.12.2018.

    Real je ispisao povijest, 3 puta zaredom obranio naslov Lige prvaka, što se mene kao navijača Reala tiče, ne moraju sljedećih 10 godina 👍😉

  • moreno56 14.12.2018.

    Hahhahhahah Real M no među 5 Opet ce osvojit???? To su i prošle godine pisali....... 💪💪💪 Modrić KRALJ

Komentiraj...
Vidi sve komentare