To je to što me zanima!

City kiks popravio pobjedom, Carroll je preokrenuo WBA...

Ovom pobjedom građani su se iskupili za kiks iz prošlog kola kada su odigrali bez golova kod Crystal Palacea te drugoplasiranom Manchester Unitedu bježe velikih 15 bodova
Vidi originalni članak

Manchester City bez poteškoća je riješio domaći okršaj protiv Watforda i slavio 3:1 pobjedu. Guardiolinoj momčadi trebalo je samo 38. sekundi da dođu u vodstvo. Sterling je pogodio na asistenciju Leroyja Sanea, a u 13. minuti već je bilo 2:0, ovoga puta riječ je bila o autogolu Kabeselea.

I nastavku smo gledali nevjerojatnu dominaciju Cityja koji je na kraju utakmice imao ukupno 78% posjeda lopte, 16 udaraca po golu gostiju i nevjerojatnih 856 točnih dodavanja!

Domaćin je u nastavku čekao do 63. na novi pogodak, koji je postigao Aguero, a utješni zgoditak za Watford djelo je Grayja u 82. minuti.

Ovom pobjedom građani su se iskupili za kiks iz prošlog kola kada su odigrali bez golova kod Crystal Palacea te drugoplasiranom Manchester Unitedu bježe velikih 15 bodova.

Tottenham je kod Swansea slavio 2:0 pobjedu golovima Llorentea u 12. minuti i Allija u 89., a utakmicu su obilježili očajni uvjeti za igru uzrokovani obilnim pljuskovima.

Southampton je kod kuće poražen od Crystal Palacea rezultatom 1:2, a gosti su do pobjede došli preokretom golovima McArthura i Milivojevića nakon što je Long u 17. doveo domaćina u vodstvo.

West Ham je s istovjetnih 2:1 slavio kod kuće protiv WBA. Dvostruki strijelac bio je Carroll, a pobjeda je također izborena preokretom nakon pogotka McCleana u 30. minuti.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • blokirani_lovac 03.01.2018.

    Zar nije Chelsea drugi ?

  • Joker123 03.01.2018.

    Bravo Carroll bravo WHU

Komentiraj...
Vidi sve komentare