To je to što me zanima!

City na argentinski pogon lako s WBA, 'redsi' bježe 6 bodova

City je dobio WBA 3-1 i došao je na šest bodova manje od vodećeg Liverpoola. Prvi put su u nekoj Premiership utakmici zabila tri različita argentinska nogometaša!
Vidi originalni članak

Nakon poraza na Anfieldu i kiksa sa Sunderlandom u posljednja dva kola, Manchester City se vratio pobjedničkim navikama. City je dobio West Bromwich Albion 3-1 i došao je na bod zaostatka za drugoplasiranim Chelseajem i na šest manje od vodećeg Liverpoola. Treba istaknuti kako Manchester ima utakmicu manje.

Već je nakon 10 minuta bilo 2-0. U 3. je zabio Pablo Zabaleta, a potom i Sergio Agüero lijepim udarcem s 20-ak metara. Graham Dorrans smanjio je zaostatak najljepšim golom na utakmici u 16. minuti, a Martin Demichelis je u 36. postavio konačni rezultat. Prvi put su u nekoj Premiership utakmici zabila tri različita argentinska nogometaša!

Jedino što može zabrinuti trenera Pellegrinija je ozljeda Davida Silve koji je na nosilima iznesen s terena.

U nedjelju će puno toga biti jasnije oko pitanja vezanih uz naslov prvaka jer igraju Liverpool i Chelsea, a City ide na noge Crystal Palaceu.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • dario1983 22.04.2014.

    da sunderland nije namjestio prvenstvo drugacije bi svi pricali.....

  • nocni_kupac 22.04.2014.

    po meni je argentina (uz nas) jedan od najvećih favorita za sp - sve se mogu da slozim sa tvojim komentarom ali izbaci to uz nas jer kako mozes uopce biti siguran da cemo proci u drugi krug takmicenja?

  • strmi007 21.04.2014.

    Ma Liverpool prvak

Komentiraj...
Vidi sve komentare