To je to što me zanima!

City na 'fejsu' podijelio vijest da je u pregovorima za Ćorića

Engleski tabloid objavio je, a Manchester City na Facebooku i službenoj stranici kluba podijelio vijest da su 'građani' otvorili pregovore s Dinamom o transferu Ante Ćorića
Vidi originalni članak

Engleski Daily Mail danas je objavio vijest da je Manchester City krenuo u pregovore s Dinamom o transferu Ante Ćorića. Mladog Dinamovog 'wunderkinda' Englezi procjenjuju na 15 milijuna eura, a to je za City prava sitnica.

'Građani u Ćoriću vide nasljednika Davida Silve, a mladi Ante zainteresiran je za dolazak u City. Glavni razlog za to je Pep Guardiola koji je poznat kao trener koji daje priliku mladim igračima', piše Daily Mail.

A da ta priča nije tek puko nagađanje dokazuje i objava Manchester Cityja na službenoj stranici i Facebooku kluba. U svojoj rubrici u kojoj izvještavaju o glavnim vijestima iz raznih medija jedna od vijesti je upravo ova. Sve to podijelili su i na službenom Facebook profilu kluba.

'Tatentirani 19-godišnjak procijenjen je na 15 milijuna eura, a skauti Manchester Cityja prate ga od samog starta sezone', piše Daily Mail.

Dodaju Englezi i kako će se City morati za usluge mladog Dinamova veznjaka boriti s jakim imenima poput Chelseaja i Real Madrida.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • Močinić 01.05.2016.

    Prije će nuditi 15 milijuna kobasica nego milijuna eura

  • Močinić 01.05.2016.

    Prije će nuditi 15 milijuna kobasica nego milijuna eura

  • Josip Joe Milovich 01.05.2016.

    Ma 50 milijuna + De Bruyne barem

Komentiraj...
Vidi sve komentare