To je to što me zanima!

City 'petardom' preuzeo vrh, Chelseaju samo mršavi remi

Manchester City 'pomeo' je Tottenham na White Hart Laneu 5-1 te je iskoristio remi Arsenala i preuzeo vrh . Chelsea je u gradskom derbiju igrao 'nulu' s West Hamom
Vidi originalni članak

U srijedu navečer odigran je drugi dio 23. kola Premiershipa, a od četiri utakmice najviše pažnje privukle su dvije koje su se igrale u Londonu.

Tottenham je na White Hart Laneu teško je stradao od Manchester City, koji je 'pomeo' Spurse 5-1. Tako su 'građani' na najuvjerljiviji mogući način iskoristili jučerašnji remi Arsenala te su preuzeli vrh Premiershipa s jednim bodom prednosti nad 'topnicima'.

Agüero je načeo domaćina golom u 15. minuti, a kola su po Tottenham krenula nizbrdo crvenim kartonom u 50. minuti, koji je skrivio penal. Toure ga je uspješno realizirao za 1-1, a onda je uslijedio potop domaćina. Samo dvije minute kasnije Džeko je zabio za vodstvo Cityja, a za 'petardu' su se pobrinuli Jovetić u 78. i Kompany u 89. minuti.

Chelsea je imao priliku bodovno se izjednačiti s Arsenalom, ali poput svojeg gradskog rivala je remizirao. U okršaju zapadnog i istočnog Londona Chelsea i West Ham odigrali su samo 0-0, što znači da se Liverpool primakao na četiri boda.

U ostalim utakmicama Sunderland je kod kuće dobio Stoke City, a Aston Villa je nadoknadila 0-2 i slavila u Birminghamu protiv West Bromwicha 4-3.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • radislav 30.01.2014.

    svaka cast momcima i igraju

  • Jat Masin 30.01.2014.

    Samo 2 kluba su sposobna u Premiershipu doci Tottenhamu u goste i zabiti mu peticu...

  • rudi17 30.01.2014.

    Zanimljivo prvenstvo. Jedva čekam dvoboj City protiv Barce.

Komentiraj...
Vidi sve komentare