To je to što me zanima!

City slavio na Etihadu protiv Brentforda, Tottenham izgubio

City ima dvije odigrane utakmice više od Liverpoola, ali i ogromnu prednost od čak 12 bodova. Sjajnu utakmicu odigrali su Tottenham i Southampton u kojoj su gosti slavili 3-2
Vidi originalni članak

Nogometaši Manchester Cityja upisali su novu pobjedu u Premier ligi. U domaćem ogledu 24. kola City je na Etihadu s 2-0 svladao Brentford koji je upisao peti ligaški poraz u nizu.

POGLEDAJTE VIDEO: Guardiola puši kubanku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Novi prvoligaš dugo je držao svoju mrežu netaknutom, ali na odmor se ipak otišlo uz prednost domaćina. Mahrez je u 40. minuti realizirao jedanaesterac za 1-0. Nije to bila bajkovita utakmica od strane Cityja, ali sasvim dovoljna za novu pobjedu i dodatno učvršćivanje prvog mjesta na ljestvici. Pobjedu je potvrdio De Bruyne golom u 69. minuti.

Manchester City ima dvije odigrane utakmice više od Liverpoola, ali i ogromnu prednost od čak 12 bodova.

Sjajnu su utakmicu odigrali Tottenham i Southampton u kojoj su gosti slavili 3-2 i tako upisali tek šesto slavlje ove sezone. U 79. minuti Tottenham je vodio 2-1 uz autogol Bednareka i pogodak Sona.  No, u završnici je uslijedio potpuni preokret. Prvo je u 79. izjednačio Elyounoussi, dok je samo tri minute kasnije Adams zabio za tri boda Southamptona.

Gol više je postignut na susretu Aston Ville i Leedsa. Završilo je 3-3, a čak je pet golova postignuto u prvom poluvremenu. Za domaćina je dva gola dao mladi, 20-godišnji Jacob Ramsey, a jedan Philippe Coutinho. Gosti su gubili 1-3, ali su uspjeli pogocima Jamesa i Llorentea dohvatiti bod.

Nakon samo 30-ak sekundi igre i to golom Finca Pukkija vodio je Norwich na domaćem terenu protiv Crystal Palacea. Završilo je 1-1, a gol za bod gostiju zabio je Zaha nakon točno sat vremena igre.

U četvrtak se još sastaju Wolverhamtpon - Arsenal i Liverpool - Leicester.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Juki9 09.02.2022.

    U uvodnom dijelu akcije za 2:1, težak prekršaj napravio je igrač Totenhema. Na kraju je gol priznat, VAR se nije oglasio iako je glavni sudac očigledno pogriješio. O tome ni riječi. Ovo samo za usporedbu s onim blagim kontaktom Ademija u zadnjoj utakmici, nakon čega se digla prašina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare