To je to što me zanima!

City tvrdi da Ronaldo stiže, no njegov menadžer šuti

Prema pisanju Daily Maila, Manchester City vrlo je blizu zaključivanja posla oko dovođenja Ronalda Luiza Nazaria de Lime u svoje redove
Vidi originalni članak

City je početkom ljeta uzaludno pokušavao dovesti Ronaldinha, a već neko vrijeme su u kontaktu s Ronaldovim menadžerom. Glavni direktor Manchester Cityja, Gary Cook, otkrio je Daily Mailu kako su pregovori u završnoj fazi te kako bi "Il Fenomeno" član Cityja mogao postati do kraja tjedna.
No Brazilčev menadžer nije se želio izjašnjavati o eventualnom transferu.
- Trenutačno nam je jedini cilj da se što prije potpuno oporavi. Sada je sve u redu, a sve faze oporavka prošle su bez problema - rekao je Alexandre Martins, koji nije želio komentirati Cookovu izjavu.
Donedavni član Milana i jedan od najboljih napadača u povijesti trenutaćno se od ozljede oporavlja u Španjolskoj, a već je ranije dogovorio svoj prelazak u Flamengo. Ostaje za vidjeti hoće li se prije kraja karijere ipak odlučiti na posljednju europsku avanturu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Ferenc16 26.08.2008.

    to nije dobro takvi igrači ko on imaju sjajnu prošlost ali nikakvu budućnost došel bu u klub pobral bu pare ozljedil se i prešel u mirovinu nakon pol sezone.....hm to mi je nekak poznato....pa da i naši klubovi su se tak sje***i !!!

  • Barney 26.08.2008.

    slazem se sa Hrc_dinamo...u engleskoj ligi moze jedino obnovit ozljedu a to mu ne treba....trenutno nije u formi i nece biti nikakvo pojacanje za City...a prije nego uhvati formu opet ce zavrsit u stacionaru....svaka cast na onome sto je ucinio u svojoj karijeri ali ako je pametan otici ce u svoju domovinu odigrat koju utakmicu pa penziju i uzivat u novcu koji je dosad zaradio i ostat u jednom komadu jer svi znamo da je zdravlje najvece bogatstvo....vjerujem da ce s vremenom i on to shvatiti

  • god of war 26.08.2008.

    hmmm..koliko para toliko muzike....

Komentiraj...
Vidi sve komentare