To je to što me zanima!

Cityjevo ludilo: Potrošit će još i tih 240 milijuna eura!

Manchester City tek sad kreće. Ovo što su dosad potrošili je sitna lova u usporedbi s onim što bi se moglo dogoditi Mogu dovesti čak i Lea Messija!
Vidi originalni članak

Ako netko plati 150 milijuna eura za Messija, mi više tu ništa ne možemo, svojedobno je rekao predsjednik Barce Joan Laporta.
Na tu njegovu izjavu rijetki su tad obraćali pozornost jer tko bi dao za jednog igrača taj novac. No nakon što su čelnici Manchester Cityja objavili da su ovo ljeto spremni još potrošiti 240 milijuna eura, Laportine riječi itekako dobivaju na težini. Bogati Arapi mogli bi “iskeširati” 150 milijuna eura i Messi u tom trenutku više ne bi bio Barcin igrač. Ostalo bi samo nagovoriti Argentinca da dođe na Otok. Jedina sreća u cijeloj priči moglo bi biti to da Messi osjeća golemu zahvalnost prema klubu koji ga je kao dijete prvo izliječio, a tek onda stvorio igračem. I zato vjerojatno nema tog novca koji bi nagovorio Argentinca da napusti katalonski klub. Ali zato bi Interovi navijači prvi mogli “nadrapati”. Zlatan Ibrahimović je na rubu, jedan dan tvrdi da ostaje u Italiji, drugi da bi mogao otići. Novac vjerojatno ni njemu nije presudan faktor, ali zato jest činjenica da Inter ni u ovoj sezoni objektivno neće konkurirati za naslov europskoga prvaka.
Dolaskom Teveza i Adebayora, Manchester City je dobio rejting i veliko samopouzdanje u pregovorima. A s obzirom na to da uz to dvoje imaju i golemi novac koji su spremni potrošiti, mogli bi zaista prvenstvo dočekati s momčadi spremnom za najveće uspjehe.

S NJIMA NI NASLOV PRVAKA NIJE NEDOSTIŽAN
I sad su odlični, prepuni jako dobrih ili fantastičnih igrača. No dovedu li Zlatana Ibrahimovića i Lea Messija, bili bi momčad sposobna za najveće dosege. Messi 150, Zlatan 90 milijuna eura. Točno se uklapa u računicu, ne bi potrošili više nego su planirali. Što i nije teško, budući da su planovi u najmanju ruku megalomanski...

CITYJEVI MILIJUNI SPAŠAVAJU REAL?
Nakon dolaska Ronalda i Kake, predsjednik Reala rekao je da pod hitno trebaju prodati nekoliko igrača. Na njegovu žalost, najveći klubovi nisu baš zainteresirani, ovi drugi nemaju dovoljno novca da ih plate. Zato bi Manchester City mogao biti - spasitelj. Higuain, Sneijder, Van der Vaart, Robben, Van Nistelrooy... Svih njih Real bi se najradije riješio, a City je jedan od rijetkih klubova koji bi mogao platiti barem približno koliko oni danas vrijede.

KAD KUPE ZLATANA, IMAJU ZA CIJELI HNL

Manchester City mogao bi dati 150 milijuna eura za Lionela Messija, kupiti sve igrače Dinama i Hajduka i ostalo bi mu još otprilike 20 od 240 milijuna koje su spremni potrošiti. Odustanu li od Argentinca i odluče kupiti Zlatana Ibrahimovića, ostat će im dovoljno novca da kupe sve do jednog igrača koji igra u HNL-u. Nažalost, i nakon tog “poduhvata” ostalo bi im još novca...

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 1993iniesta 17.07.2009.

    i sta i da oni dodu u city...pa ne mogu igrat sa 7 napadaca odjednom...kao to bi bila momcad spremna za najvece dohvate....hahahha

  • hrvoje123456 17.07.2009.

    Ma de mesiju nije mjesto u citiyu ,

  • mjurc101 17.07.2009.

    KAZU DA NOVA GRIPA VLADA

Komentiraj...
Vidi sve komentare