To je to što me zanima!

Clint Dempsey sat vremena igrao sa slomljenim nosom...

Gutao sam krv, ali mogao sam igrati. Nisam baš mogao normalno disati pa sam trčao koliko sam mogao, kaže peti najbrži strijelac u povijesti svjetskih prvenstava
Vidi originalni članak

Amerikanci slave dvojicu heroja. Jedan je John Brooks, 21- godišnji branič Herthe koji je u svom debiju zabio za pobjedu SAD-a protiv Gane. 

Drugi je Clint Dempsey, nekadašnji nogometaš Tottenhama, koji danas igra u Fulhamu na posudbi iz Seattlea. Dempsey je zabio u 29. sekundi utakmice i tako došao na peto mjesto najbržih strijelaca svih vremena u povijesti SP-a.

No ne slave samo zato Amerikanci Dempseya. On je sat vremena igrao sa slomljenim nosom. Dobio je nogom u nos u prvom poluvremenu. 

Izdržao je do kraja utakmice.

- Gutao sam krv, ali mogao sam igrati. Nisam baš mogao normalno disati pa sam trčao koliko sam mogao. Nadam se da će biti bolje do sljedeće utakmice. Ma samo da mogu disati, ostalo je sve nebitno - rekao je Dempsey.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • AntonTrdić 18.06.2014.

    a da je ronaldic ili messic dobio po njuski, plakali bi i izasli van iz igre

  • 18.06.2014.

    fora su mi europski južnjaci, španjolci, talijani, portugalci, mi, grci.... svi se volimo valjati po travnjaku i kad treba i kad ne treba.... hehehehe :) a takvi smo, šta'š

  • chaz michael michaels 18.06.2014.

    clint eastwood

Komentiraj...
Vidi sve komentare