To je to što me zanima!

Club Brugge nakon 11 godina osvojio titulu prvaka u Belgiji

Nogometaši Club Bruggea osvojili su naslov prvaka Belgije, prvi nakon 11 godina, a ukupno 14. u povijesti kluba, nakon 4-0 pobjede protiv Anderlechta
Vidi originalni članak

Club Brugge je u presudnoj utakmici kod kuće pobijedio Anderlecht s 4-0 i dva kola prije kraja ima nedostižnih šest bodova prednosti i bolji međusobni skor od kluba iz Bruxellesa. 

Golove vrijedne naslova zabili su Abdoulay Diaby (2), Hans Vanaken i Timmy Simons, a dvoboj u "Veneciji sjevera" je dvaput prekidan zbog divljanja navijača. 

Naslov i izravni plasman u Ligu prvaka veliki je uspjeh i trenera Michela Preud'hommea (57), koji se sada može pohvaliti da je osvajao naslove prvaka sa svim klubovima koje je trenirao - Standardom, Gentom, Twenteom i saudijskim Shabab Riyadom.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Karadarko_1 16.05.2016.

    Eh kad bude naslov: Hajduk nakon XX godina prvak Hrvatske.

  • Hrvat123 15.05.2016.

    Kakav je gust za mene vidjeti neke klubove u ligi prvaka koje inace ne vidamo cesto, recimo Borussia M'Gladbach drugu sezonu zaredom, Tottenham, Besiktas i od sada i Club Brugge... Savrsenstvo Moram spomenuti kako mi je zao sto umjesto Bayer Leverkusena kojeg vidamo svake godine u LP, se nije kvalificirala Hertha koju inace ne vidamo u LP

Komentiraj...
Vidi sve komentare