To je to što me zanima!

Collina: Ramos je trebao opet pucati, a Subašić dobiti karton

Golman se pomaknuo naprijed, a to sudački tim nije primjetio. Ako golman krene ranije, penal se mora ponoviti, a golman dobiti žuti karton, rekao je Pierluigi Collina
Vidi originalni članak

Nekadašnji najbolji nogometni sudac na svijetu, a sada prvi čovjek sudačke organizacije u Uefi, Talijan Pierluigi Collina u petak je izjavio kako će tražiti da se golmani koji prerano kreću sa svoje linije prilikom izvođenja penala budu kažnjavani žutim kartonom.

Collina je u svom izlaganju kazao kako je suđenje tijekom dosadašnjeg tijeka Eura u Francuskoj odlično, ali je i spomenuo kako je sudac utakmice Hrvatska - Španjolska Bjorn Kuipers pogriješio u trenutku izvođenja španjolskog penala, kojega je Danijel Subašić obranio Sergiju Ramosu.

- Golman se pomaknuo naprijed, a to sudački tim nije primjetio. Radi se o grešci koja se događa, a utakmica je inače dobro odsuđena - rekao je Collina dodavši kako je 12 sudaca koji su ostali u Francuskoj u petak dodatno upozoreno na to da moraju paziti da se penali izvode prema pravilima.

- Suci moraju obratiti pozornost na to da se penali izvode prema pravilima. Ako golman krene ranije, penal se mora ponoviti, a golman dobiti žuti karton - dodao je.
 

Idi na 24sata

Komentari 80

  • nikola28 25.06.2016.

    ovi suci pored gola od kad su uvedeni niti jedan od njih nije obavio dobar posao,tolko failova imaju,a najvece je engleska-njemacka na svjetskom,lopta je pol metra bila u golu...iskreno da sam ja lampard isti tren bi izaso iz igre

  • zera 25.06.2016.

    Sudac je napravio grešku jer je svirao nepostojeći penal i tu priča prestaje.

  • sena2 25.06.2016.

    Kuipers je pogrijesio kad je dosudio penal,a ranije nije za HR dosudio penal

Komentiraj...
Vidi sve komentare