To je to što me zanima!

Collina: Suci griješe jer se na njih vrši golemi pritisak

Suci nisu u stanju suditi kako treba i obavljati svoj posao. Pritisak je ogoman, ne samo od igrača, već i navijača, kaže legendarni ćelavac Collina
Vidi originalni članak

Pierluigi Collina, legendarni talijanski nogometni sudac, a danas šef sudačkog povjerenstva u tamošnjem nogometu, govorio je u Firenci na seminaru Talijanskog nogometnog saveza (FIGC). Collina je prilično žestoko govorio o trenutačnom stanju sudaca u nogometu, te o pritisku kojeg osjećaju.
- Oni nisu u stanju suditi kako treba i obavljati svoj dio posla kako su naučeni. Pritisak je ogroman, ne samo od nogometaša na terenu, već i od dužnosnika klubova, ali i što je jako bitno navijača. Svaka odluka se gleda pod povećalom i osuđuje se lako i bez gledanja na posljedice - rekao je Collina i nastavio:
- Moramo raspršiti taj pritisak i omogućiti svim ljudima na utakmici da najbolje što znaju obavljaju posao. U protivnom će biti sve gore, a i posljedice mogu biti daleko tragičnije nego što se mogu i zamisliti - rekao je 49-godišnji "veličanstveni ćelavac".

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Puno Dajem Vladi 27.10.2009.

    na ovoj slici je ispao ko vanzemaljac s leukemijom haha..al stvarno legenda od sudca,da je barem vise takvih :)

  • Choly 27.10.2009.

    gledaj face jbt ko neki ludi profesor,al opet za suđenje skidam kapu xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare