To je to što me zanima!

Conmebol kaznio Jaru trima utakmicama zabrane nastupa

Iako je guranjem prsta u Cavanijevu stražnjicu zgrozio svijet, Gonzalo Jara i dalje ima podršku čelnika svog saveza koji je uložio žalbu na kaznu od tri utakmice...
Vidi originalni članak

Incident tijekom četvrtfinalne utakmice Copa Américe između Čilea i Urugvaja, kada je Gonzalo Jara gurnuo prst u stražnjicu Edinsonu Cavaniju , koštat će čileanskog reprezentativca tri utakmice zabrane nastupa. Objavio je to u nedjelju južnoamerički nogometni savez Conmebol, a donijelo njegovo disciplinsko tijelo.

Službenici Čileanskog nogometnog saveza bili su zgroženi postupkom svog igrača koji je kažnjen na temelju snimke, a ne od strane suca. Ipak, odlučili su uložiti žalbu na visinu kazne.

Bilo kako bilo, Jara će zbog nesvakidašnjeg poteza zasigurno propustiti polufinalni meč između Čilea i Perua koji je na rasporedu u noći s ponedjeljka na utorak po hrvatskom vremenu u 1:30, a i eventualno finale uspije li domaćin proći Peruance.

Jedan je ulični umjetnik u glavnom čileanskom gradu Santiagu ovjekovječio incident oslikavanjem dvojice igrača na pločniku uz poruku "podržavamo urbanu umjetnost".

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Pablo Emilio Escobar Gaviria 29.06.2015.

    Žrtvovao se za ekipu :D

  • muni seferendi 29.06.2015.

    ja sam vidio da je ovaj pao tek kad je prst stavio pod nos

  • doky97 28.06.2015.

    ma molim vas ne pricajte gluposti, kakve se sve stvari rade ovo je vec doslo pod normalno. Pa koliko samo ima takvih dogadaja tijekom utakmice, a kamere ne snime...

Komentiraj...
Vidi sve komentare