To je to što me zanima!

Conor izazivao pa dobio svoje: 'Sjedi dolje, mali i nauči hodati'

Ako je Patrik najpoznatije ime u Irskoj, Conor je vjerojatno odmah iza njega. Poznati borac uskoro se vraća u oktogon i to protiv Donalda Cerronea, a iako je još mjesec dana do te borbe, Irac već priprema nove
Vidi originalni članak

Conor McGregor vraća se u oktogon 19. siječnja 2020. godine protiv Donalda Cerronea, ali ne misli stati samo na tome. Kontroverzni Irac već izaziva i druge borce i to ni manje ni više nego li prvaka velter kategorije, Kamarua Usmana. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Usman je prije nekoliko dana obranio naslov prvaka nokautom Colbyja Covingtona u petoj rundi UFC 245 priredbe. Nakon toga je McGregor objavom na Twitteru dao do znanja da želi Usmanov pojas. Naime, Irac je naveo tri broja za tri UFC-ove kategorije, perolaku i laku u kojima je već držao naslov prvaka, i velter, u kojem ga čeka povratnički meč protiv Cowboya Cerronea u siječnju. 

Nigerijac ipak nije raspoložen za Irca "kratkog fitilja" pa mu je poručio:

MACKENZIE DERN Zbog nje svi gledaju UFC! Ona je prava tempirana bomba...

- Vidjeli ste što mu je Khabib napravio. Nije ovo njegova kategorija, nije ovo perolaka. Kao da želi poginuti - prokomentirao je Usman pa dodao: 

- Poštujem sve što je napravio do sada, ali ovo ne bi bilo fer. Sjedi dolje mali, nauči hodati prije nego pobjegneš. Uništio bih ga - siguran je. 

Osim velterskog prvaka, niti komentatori nisu bili suviše oduševljeni tweetom pa su Conoru poručili da bi ovo moglo biti još jedno "tapkanje" za njega ukoliko Usman pristane na borbu.

NASTAVLJA SE RAT Conor odgovorio Khabibu: Mali preplašeni štakore, ja dolazim!

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Ana-MarieKerin 21.12.2019.

    Malo manje ozbiljan igrac za Irca Connora, pomazio bi ga , !

  • 21.12.2019.

    Samo skrece pozornost na sebe, nema sanse da ostane u Welterweightu nakon pobjede nad Cowboyem (eventualno bi mogao protiv Masvidala). Najtuznije od svega je sto se nebi cudio da mu daju borbu za pojas u Lightweightu nakon Cerronea.

  • WieJaNein 20.12.2019.

    Usman bi pojeo khabiba a da nebi mcgregora.

Komentiraj...
Vidi sve komentare