To je to što me zanima!

'Conor je gej i to je OK. Ali ja nisam. Ne interesira me uopće'

Imam i ja neka prava kao heteroseksualna osoba. Imam pravo reći mu da nisam zainteresiran. Nemam ništa protiv njegovog izbora, briga me što radi, samo ne želim da mi se približava, rekao je Malignaggi
Vidi originalni članak

Svi se žele naći nasuprot Conoru McGregoru.

Borci ga izazivaju jedan za drugim, ali Irac još uvijek nije odlučio s kim će u ring. Borbi s njim nada se i Paulie Malignaggi, a nakon što Irac nije reagirao na njegove provokacije na društvenim mrežama, odlučio je ubaciti u višu brzinu, piše Fight Site.

Njih su dvojica bili sparing partneri uoči McGregorovog meča s Floydom Mayweatherom, ali nakon  što je Conor objavio fotografije i montirane snimke s treninga, Malignaggi se naljutio, a bivšeg prijatelja je odlučio isprovocirati izjavama da je - gej. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Zašto sam mu i dalje u mislima? Zašto ne bi samo objavio čitavu snimku sparinga pa da možemo zaboraviti na to. Svi bi mogli donijeti svoj zaključak, a mi ne bi imali oko čega se raspravljati - rekao je Malignaggi u intervjuu za Behind The Glove.

- Znate li što ja mislim? Zaista počinjem misliti da privlačim tog tipa, razumijete me? Čudne vibre dobivam od njega. Zašto ima potrebu stalno razmišljati o meni? Tip je gej. Taj tip je gej, a ja nemam ništa protiv toga. Ali, ja nisam gej. Tako da ga molim da se skloni od mene. Imam i ja neka prava kao heteroseksualna osoba. Imam pravo reći mu da nisam zainteresiran. Neka me ostavi. Neka me seksualno ne zlostavlja  - rekao je bivši svjetski boksački prvak pa završio:

- Mislim da je zainteresiran za mene i hoće saznati kako da i on mene zainteresira. Connie, nisam zainteresiran, shvati me! Ne radi se o tome. Nikada se nije radilo o tome. Ne zanimaš me, ne želim da mi se približavaš.  Ne želim niti razgovarati o tome.

Conor McGregor je od 2008. godine u vezi s Dee Devlin, a zajedno imaju dvoje djece.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Netko_Iz_Mase_1 26.01.2019.

    Treba ukinut ovaj "sport", kao i ove budale bez mozga koji se pušu sa parama i nekakvom slavom

  • 25.01.2019.

    Šteta što ima priliku obratiti se medijima, ovo je dno

  • bedak11 25.01.2019.

    Ovaj tip je moguce najveci luzer sporta ikad. Conor ga je unistio, a nije se ni trudio. Jako slabo mentalno stanje, ostavio ga je kao slomljenu bivsu curu. Tuzno je kako se sramoti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare