To je to što me zanima!

Conor McGregor iskren: Khabib me razbio pošteno i zasluženo

Irski mma borac Conor McGregor priznao je da se nije dobro pripremio za borbu protiv Rusa Khabiba Nurmagomedova. Irac smatra da će uspjeti vratiti izgubljeno samopouzdanje koje ga je krasilo kroz karijeru
Vidi originalni članak

Zvijezda UFC-a Conor McGregor iznenadio je u svom zadnjem javnom istupu. Na Instagramu je otvoreno priznao da ga je njemu omraženi Khabib pošteno razbio i da je pobjeda Rusa potpuno zaslužena. Iznenadio je time sve pratitelje koji su od Conora navikli na oštre rekacije prepune prepotentnosti.

Podsjetimo, njihova borba na UFC-ovom eventu 229 u Las Vegasu završila je tapkanjem Irca u četvrtoj rundi. Vidjelo se da McGregor nije bio spreman i da ga je odsustvo od 693 dana izvan oktogona značajno unazadilo.

Irac ima silnu želju za revanšom s Nurmagomedovim, iako ga Khabibov menadžer Ali Abdelaziz odbija.

- Ma vratit ću se potpuno spreman, s visokim samopouzdanjem. Ako ne mogu dobiti revanš odmah nema problema, borit ću se s idućim koji čeka u redu - započeo je McGregor.

Odlučio je McGregor analizirati i prokomentirati svaku od četiri runde.

Prva runda:

- Vjerujem da je sa sportskog stajališta prva runda bila njegova. Imao je bolju poziciju uz žicu, iako nije kapitalizirao premoć, niti mi je zadao štetu. Ipak, bolja pozicija. Sa stajališta borca prva runda je bila moja - kaže The Notorius.

Druga runda:

- Počeo je bježati po kavezu, a onda mu je sjeo jedan desni direkt koji je promjenio tok cijele borbe. Pokušao sam se instantno vratiti, ali je Khabib počeo vršiti pritisak. 

- Zanemario sam njegovu upravnu borbu u pripremi. Bez specifičnih udaraca, samo hrvanje. To se neće ponoviti. S druge strane, ja sam bio previše defenzivan.

- Lekcija: Što se tiče tvojih vještina, ne slušaj nikoga osim sebe. Ti si gospodar svoga svemira. Ja sam glavni u ovome, moram slušati svoje savjete.

Treća runda:

- Nakon najgore runde u svojoj karijeri, vratio sam se i dobio ovu. Opet se pomičem naprijed, pritišćem ga i voljan sam se boriti.

Četvrta runda:

- Nisam se dovoljno oporavio, moja greška. Iako sam dobro počeo, on se spustio i opet sam bio u lošoj poziciji.

- Onda sam napravio ključnu grešku. Napustio sam svoj gard, izložio leđa i završio razbijen pošteno i zasluženo - napisao je McGregor.

 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • Igor28_1 24.10.2018.

    Stvarno nikad nisam imao potrebu komentirati nista ovdje,ali kad vidim kakve vi gluparije pisete jednostavno sam morao.Netko tko prati ovaj sport jednostavno ce ga postovati,bilo to perolaka,laka,poluteska ili ti ga teska kategorija.Znaci perolaka kategorija sada donosi odlicnu i zanimljivu borbu izmedju Max Holloway vs Brian Ortega(145 lbs),laka tko god prati ovaj sport vjerovatno nemoze docekati borbu izmedju Khabib vs Ferguson(155 lbs),poluteska Jones vs Gustafson(185 lbs),teska DC vs Lewis iako to nije borba koju "mi" koji pratimo ovaj sport zelimo vidjeti,nisam spominjao kategoriju od (170 lbs) posto ne vidim tko moze ugroziti trenutnog prvaka Woodleya!Sto se tice žena,jednostavno mi ovaj sport nekako nije da se zene tuku,ali eto svejedno pratim i to,pa mogu reci da bio volio pogledati borbu izmedju Nunes vs Cyborg,mislim da je ona jedina zena koja nju moze ugroziti(pobjediti).Uglavnom htio bih reci da vi koji ne pratite ovaj sport radijese ostavite komentiranja ili neznam cega,To je isto kao da ja pogledam turnir u sahu(sport) i pocnem proljevati pamet svjeta a iskreno receno nemam blage o sahu.Lijep pozdrav

  • Ivica9999 23.10.2018.

    Ma i ja sam bolji od Conora

  • XXXLfamilija 23.10.2018.

    Conor McGregor ako budeš puno srao i pravio se važan opet čes dobiti batina khabib te rasturao i opet če ako trebaš batina. khabib te čeka nije njemu mrsko da te opet prebije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare