To je to što me zanima!

Conte iz bolnice motivirao ekipu putem video poziva pa nazvao Kanea i čestitao mu na uspjehu

Talijanski trener u bolnici čeka operaciju uklanjanja žučnog mjehura pa je motivacijski govor uoči utakmice i čestitke nakon morao odraditi putem video poziva
Vidi originalni članak

Bez Antonija Contea na klupi, Tottenham je u derbiju 22. kola Premiershipa slavio protiv Manchester Cityja i tako mu zadao novi udarac u borbi za naslov prvaka, dok je sam napravio veliki korak ka Europi.

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić igrao je do 79. minute, a pobjednički gol za Spurse zabio je Harry Kane. Engleskom napadaču to je bio 200. gol u Premiershipu i ukupno 267. u dresu Tottenhama čime je postao najbolji strijelac u povijesti kluba.

A na takvom veličanstvenom uspjehu pozivom iz bolnice čestitao mu je i Conte, koji će u srijedu biti podvrgnut operaciji uklanjanja žučnog mjehura zbog čega nije mogao biti uz svoje igrače u važnoj utakmici, pa ga je mijenjao pomoćnik Stellini.

Talijanski trener uoči utakmice je održao motivacijski govor putem video-poziva, a nakon završetka je prvo čestitao Kaneu, a zatim i ostatku momčadi.

NAPUŠTA CHELSEA? Reakcije navijača o Kovačiću: To nema smisla, ima i gorih, ali on nije Englez. Ostale treba prodati AYEW OPET NA OTOKU Engleski prvoligaš dovodi čak 29. pojačanje u ovoj sezoni...

Kane je ove sezone u 22 utakmice zabio 17 golova, uz jednu asistenciju.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Sport10 06.02.2023.

    brz oporavak zelim mu

  • Gunersss_ 06.02.2023.

    to ga Arteta zvao🤣🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare