To je to što me zanima!

Conte nakon remija: Italija je dominirala i zaslužila tri boda

"Azzurri" su nakon remija s Hrvatskom u Milanu isti ishod ponovili i protiv Bugarske u Sofiji (2-2) te tako ostali dva boda iza "kockastih". Conte, dakako, nije zadovoljan
Vidi originalni članak

Talijanska nogometna reprezentacija remizirala je na gostovanju u Bugarskoj u petom kolu skupine H kvalifikacija za Europsko prvenstvo. "Azzurri" su osvojili bod, ali mogli su stati bez ijednog da Éder šest minuta prije kraja nije zabio za 2-2 u debiju za nacionalnu vrstu.

- Gledajući izvedbu i šanse koje smo stvarali, zaslužili smo pobjedu. Šteta što smo dosegli minimalni cilj pruživši veliki napor na tradicionalno neugodnom stadionu - rekao je izbornik Italije Antonio Conte nakon utakmice i dodao:

- Svidjelo mi se kako su momci odigrali. Dominirali smo, a Bugari su se koncentrirali isključivo na kontranapade.

Bugari su pali u zaostatak u četvrtoj minuti autogolom Mineva, no u razmaku od šest minuta, između 11. i 17., preokrenuli su golovima Popova i Micanskog. U ključnim je trenucima Eder dalekometnim šutom postavio 2-2.

- Sretan sam što sam pomogao momčadi i zabio u debiju - kazao je Éder i osvrnuo se na negativni komentar Roberta Mancinija kako nogometaši koji nisu rođeni u Italiji ne bi smjeli igrati za reprezentaciju (Éder je rođen u Brazilu)...

- Sramotno je što je rekao, ali poštujem njegovo mišljenje. Može se dogoditi poziv u reprezentaciju, ali teško je ostati u momčadi. Hvala suigračima koji su mi pružili toplu dobrodošlicu i učinili me važnim - istaknuo je napadač Sampdorije.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • strmi007 29.03.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ROBA68 29.03.2015.

    imaju strašno dobru odbranu, volio bi da budu kompletni u junu pa da ih klepimo ono momački jer trenutno smo za klasu bolji od njih, idemo garant na EP kao prvi u grupi

  • volim lignje 29.03.2015.

    Ako imamo dobre rezultate ne znači da imamo i dobru igru, tebi to nejde u glavu očito. Što kad bude trebala dobra igra za dobar rezultat, bit će ko na SP-u.

Komentiraj...
Vidi sve komentare