To je to što me zanima!

Conteov Juve novi rekorder po broju bodova u jednoj godini

Conteov Juventus srušio je rekord Serije A po broju osvojenih bodova u jednoj kalendarskoj godini. 'Stara dama' je u 2012. godini osvojila 94 prvenstvena boda
Vidi originalni članak

Juventus je u ovoj godini osvojio ukupno 94 prvenstvena boda i tako srušio rekord Serije A. Zanimljivo i dosadašnji rekord po broju bodova u jednoj godini bio je u vlasništvu 'stare dame', a do njega su došli 2005. godine za vrijeme Fabija Capella, koji je osvojio 93 boda.

Juve su u ovoj godini vodili Antonio Conte, te njegov pomoćnik Massimo Carrera, za vrijeme četveromjesečno suspenzije prvog trenera.

- Iza nas je briljantna godina. Imamo sjajnu momčad i sve ostalo su nebitne priče. Bilo je teško osvojiti toliki broj bodova u situaciji kad svi protiv nas pružaju svoje najbolje igre u životu - rekao je Conte.

Juventus je prošle sezone osvojio naslov bez poraza, a u ovoj su izgubili od Intera i Milana.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • globus 23.12.2012.

    Ne bih mijenjao Antonia Contea za bilo kojeg drugog trenera svijeta. Antonio Conte je najbolji trener koji Juventus može imati! Treninzi su mu iznimno iscrpljujući i zato svi igrači mogu trčati 150 minuta ako treba, kondicija je nevjerojatna. Neznam može li postojati bolji motivator od njega, ma jednostavno lik je car! Dva sedma mjesta je pretvorio u Scudetto bez poraza. Pohvaljujem redakciju 24 sata što su napisali ovu vijest, značajan je to rekord. Kakav Capello, forza Conte!!

  • WOMANIZER 22.12.2012.

    a sad bi svi lovili neke rekorde, kao da je o neki novi trend!

  • ck1897 22.12.2012.

    O ovome ce se pricat jos desetljecima jer sumnjam da ce netko u skorasnje vrijeme (u serie A) prikupiti toliko bodova. Osvojiti prvenstvo bez poraza je fenomenalan uspjeh i tesko ce netko u najjacim svjetskim ligama to ponoviti! Meni osobno je jako drago sto sam mogao biti svjedok takve dominacije i to cu sigurno zauvijek pamtiti. POZDRAV BIANCONERI!

Komentiraj...
Vidi sve komentare