To je to što me zanima!

Čop donio pobjedu Dinamu: 'Najbolji poklon za rođendan'

U posljednjoj provjeri na pripremama u Turskoj Dinamo je svladao poljski Pogon 1-0 golom Duje Čopa u 66. minuti. 'Modri' se u Zagreb vraćaju u nedjelju poslijepodne
Vidi originalni članak

Nogometaši Dinama slavili su u posljednjoj utakmici na pripremama u Turskoj svladavši poljski Pogon 1-0. Junak je bio Duje Čop, koji je za pobjedu zabio u 66. minuti.

- Naravno da sam sretan zbog pobjede i svog gola, ali i zato što smo odigrali još jednu dobru utakmicu. Stvarno smo bili puno bolji cijelu utakmicu i itekako smo zaslužili ovu pobjedu, a drago mi je što je ovoga puta, za razliku od prošle dvije utakmice, moj gol nešto značio za momčad. Za kraj bi samo htio posebno zahvaliti dečkima na najljepšem mogućem poklonu za sutrašnji rođendan, pobjedi - rekao je Čop nakon utakmice.

'Modri' se u Zagreb vraćaju u nedjelju, a trener Zoran Mamić je bio zadovoljan.

- Bilo je vrijeme da dobijemo utakmicu. Prvih 45 minuta smo igrali jako dobro, radili smo puno onoga što radimo na treningu, ali nismo zabili iz 3-4 čista zicera. Što se tiče nastavka, igrali smo na mahove odnosno bilo je perioda kada jesmo i nismo dobro stajali na terenu, ali to je logično ako se uzme da su igrači umorni od treninga - rekao je za službenu stranicu Dinama Mamić, kojeg ne zabrinjavaju propuštene prilike:

- Igrači su dosta umorni, a nismo niti posebno radili na realizaciji tako da je to sve normalno. U svakom  slučaju, jako dobra utakmica cijele momčadi. Čop posljednja dva, tri mjeseca iz dana u dan fantastično radi i to se vidi na terenu.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • zeljko markesic 01.02.2014.

    Ovo svakako spada u senzaciju.Pobijediti jedan prosječni Poljski klub sa svim tim silnim pojačanjima to spada u rubriku "vjerovali ili ne",jer im vi novinari pridajete pažnju kao da su pobijedili madridski Real u ligi prvaka.Da nije Mamić i vama zaprijetio smrću ako ih stalno ne dižete u nebo? "

  • rudi17 01.02.2014.

    Bravo Duje. Nadam se da će te izgubiti prvo kolo prvenstava na kantridi.

  • NIAGARA 01.02.2014.

    A od cega su igraci umorni???

Komentiraj...
Vidi sve komentare