To je to što me zanima!

Čop: Gol posvećujem Ademiju, sigurno će dokazati nevinost

Presretan sam zbog prvijenca u dresu reprezentacije, a posvećujem ga prijatelju Arijanu Ademiju, za kojega sam uvjeren da će sljedeći tjedan biti oslobođen svih optužbi za korištenje dopinga, rekao je Duje Čop
Vidi originalni članak

Hrvatska je u Belfastu pregazila Sjevernu Irsku 3-0, a susret će posebno pamtiti Duje Čop, koji je postigao svoj prvijenac u dresu Hrvatske.

- Najvažnija je dobra igra i pobjeda, bez obzira na sastav i snagu protivnika, a važno je držati i kontinuitet dobrih rezultata - kazao je Čop i dodao kako gol posvećuje obitelji i djevojci Ani, te posebno prijatelju Arijanu Ademiju, kojeg sljedećeg tjedna čeka odluka Međunarodnog sportskog suda u Losanni.

- Presretan sam i ponosan zbog pobjede i gola, mog prvijenca u dresu reprezentacije, a posvećujem ga obitelji i djevojci Ani te posebno prijatelju Arijanu Ademiju. Vjerujem da će dokazati svoju nevinost i biti oslobođen svih optužbi za uzimanje dopinga te da ću se sljedeći tjedan radovati s njim onako kako se on radovao zbog mog gola - vjeruje Čop, koji dobro koristi svaku minutu koju mu povjeri izbornik Ante Čačić.

- Pokazao sam da mogu odgovoriti svim zahtjevima koje izbornik stavi pred mene, bez obzira radi li se o jednoj ili pet minuta, ili cijeloj utakmici, ja sam tu na raspolaganju i dat ću uvijek sve od sebe.

Reprezentativna godina okončana je pobjedom.

- Sve ide po planu, vjerujem da ćemo se plasirati u Rusiju jer igramo dobro i postižemo dobre rezultate. Treba zadržati fokus u svakoj utakmici i ne dozvoliti iznenađenja.

Čop je zadovoljan razvojem svoje karijere, nakon odlične sezone u Malagi, sada je standardan član Sportinga iz Gijona. Trener Abelardo mu vjeruje.

- Da je još koja pobjeda više, bila bi ovo godina iz snova za mene. Nadam se da ćemo brzo pobjeći s dna ljestvice, jer to po igrama zaslužujemo - zaključio je Čop. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Puta Madre 16.11.2016.

    Ja koliko znam ademi je nevin ko ruska kuuuurrrrva

  • Compton 16.11.2016.

    Ademi je izgubio nevinost sa negdje 17-18 godina, ko i vecina klinaca

  • dobro jutro 16.11.2016.

    Svakako je pun pozitivne energije,a mislim da je u zivotnoj formi,ima peh sto ispred ima Mandzu i Kalinica ali strpljenja dobit ce sigurno sansu

Komentiraj...
Vidi sve komentare