To je to što me zanima!

Čop, Halilović, Modrić, Hajduk, Dinamo pratili čudo u Krakowu

Plasman hrvatskih rukometaša u polufinale Europskog prvenstva pratili su i mnogi hrvatski nogometni klubovi, ali i igrači. Podršku su iskazali na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Međusobno poštovanje hrvatskih sportaša ma iz kojeg sporta dolazili uvijek poprimi značajniji oblik nakon velikih uspjeha. Nekad su svoje divljenje jedni drugim iskazivali telefonskim pozivima ili prvom prilikom pred kamerama, no danas su popularne brojne društvene mreže.

Nije bilo drugačije ni sinoć nakon najveće senzacije u povijesti rukometa. Hrvatski rukometaši čudesnom su igrom pobijedili Poljsku 37-23 pred 15.000 domaćih navijača i izborili polufinale Europskog prvenstva.

Najveću hrvatsku pobjedu u povijesti EP-a pred malim ekranima pratili su i njihovi brojni kolege. 

'Bravo, majstori!', napisao je Alen Halilović.

'Bravo, Kauboji', pišu Luka Modrić, Dinamo i Hajduk.

'Čestitke našim rukometašima koji su veličanstvenom predstavom izborili polufinale EP-a! Večeras zaslužujete "posuditi" slogan Vatrenih: #BudiPonosan. Bravo Kauboji!', napisao je HNS na svojim profilima na društvenim mrežama.

'Vamos, Hrvatska', dodao je 'Španjolac Duje Čop.

Naravno, uza sve to Twitter, Instagram i Facebook preplavile su brojne poruke podrške navijača koji su do dugo u noć slavili najveću senzaciju u povijesti svjetskog rukometa. 

Na Goalu pogledajte kako su Dinamovi igrači pratili utakmicu.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • G4ndalf 28.01.2016.

    babaaaj franceki ... http://i.imgur.com/jXe62Kl.jpg ;P

  • rzbrzotrz 28.01.2016.

    Ova tekma treba biti inspiracija svim našimm sportašima u trenutcima kada im se čini da je nešto nemoguće uraditi..

  • BROCO 28.01.2016.

    Bravo momci idemo lagano sad pobjedit Španjolce sa golom razlike a onda kako nam dragi bog da a nadam se zlatu neka im je sa srecom

Komentiraj...
Vidi sve komentare