To je to što me zanima!

Čop i Henriquez za čudesan Dinamov preokret na Poljudu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
VIDEO: Dinamo je gubio 2-0 na Poljudu do 70. minute utakmice. Gubio je Dinamo i u 90. minuti (2-1), ali je na kraju dvama golovima u sudačkoj nadoknadi šokirao Hajduk
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 7

  • MilijanoPopović 02.09.2014.

    Zaslužena pobjeda Dinama a najviše mi se svidjelo u prošle dvije utakmice sjedenje Soudanija na klupi. Meni to izgleda ovako : sebičnost, nonšalancija =klupa, požrtvovnost, zalaganje = Kornati. Zoki po meni izrasta u pravednog i strogog trenera a to mi se posebno sviđa.

  • Firefox_1 02.09.2014.

    Onaj Goncalo za sada baš i ne ulijeva povjerenje, što se tiče Sigalia treba mu dati vremena. Osjetljiva je to pozicija, Lovren je plaćen cijelo bogatstvo pa je već u prvom nastupu zabrijao. Šimunić je dobar, pravi vođa na terenu i klasa. Wilson jako dobar, neuigran, ali se jako puno kreće i jak je sa obje noge. Soudani je igrač za LP kao i ovaj mali Henriquez, taj je čudo od igrača. Vidjet će se to kada se bolje uklopi, Dinamo nije imao tako kvalitetnu špicu još od Viduke.

  • hattrick 02.09.2014.

    Neznan sta reci na ovo sve...ja jos nisan dosa sebi od šoka...Hajduk cilu sezonu pada u igri od 60-90 min i tu je najveci problem!al onako prokockat 2:0 je sramotno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare