To je to što me zanima!

Čop je na posudbi u Cagliariju, otkup ugovora moguć u lipnju

Talijanski prvoligaš objavio je na svojim internetskim stranicama da su u klub stigli Duje Čop i Josef Hušbauer. Obojica su na posudbi uz pravo prvokupa ovog ljeta
Vidi originalni članak

Dinamo je dobio milijun i pol eura za posudbu Duje Čopa u Cagliari do kraja sezone. Poslije toga Talijani imaju pravo prvokupa, baš kao i za Josefa Hušbauera, češkog veznjaka koji je došao iz Sparte. 

Cagliari je vijest o dolasku Čopa i Hušbauera na posudbu objavio na klupskoj stranici, a svoje navijače ukratko je upoznao s učinkom hrvatskog napadača. Nakon početaka u Hajduku i kratke epizode u Nacionalu Madeiri, prije četiri godine preselio je u RNK Split, a godinu dana poslije i u redove Dinama, za kojeg je u 67 utakmica zabio 43 gola. 

Njegova tržišna vrijednost procjenjuje se na četiri milijuna eura, a Dinamo bi po završetku transfera trebao dobiti pet milijuna eura. Posudba je bila jedina opcija za transfer, s obzirom da zbog financijskog fair-playa klub sa Sardinije nema pravo kupovati igrače ove zime.

Cagliari je u teškoj situaciji, nakon 18 kola nalazi se u zoni ispadanja, na 18. mjestu s dva boda manje od Atalante. 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • marinr 14.01.2015.

    Teško shvatiti sve one dušebrižnike koji se ne raduju ovom transferu koji odgovara i klubu i igraču. Ljubomora nije dobra.

  • Mozak 13.01.2015.

    Kakvo brukanje u Dinamu...! Sve same laži i neistine !

  • drmm 13.01.2015.

    ...komentar o dinamovu igraći,a ovdi se skupili hajdukovci ko muhe na onoj stvari...šiš tamo...!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare