To je to što me zanima!

Copa Dinamo: Sigali će morati platiti večeru Jr. Fernandesu

Jedan je Dinamov Čileanac, Ángelo Henríquez, osvojio trofej, a drugi, Junior Fernandes, zaradio večeru koju će platiti argentinski stoper Leonardo Sigali
Vidi originalni članak

Oduševljen sam, ovo mi je jedan od najljepših dana u životu. Generacije su sanjale o osvajanju Copa Americe, a mi smo napokon uspjeli. I to pred našim navijačima, javio se Ángelo Henríquez iz Čilea.

- Vraćam se u Hrvatsku gdje moram nastaviti pobjeđivati i izboriti Ligu prvaka.

Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane. Tako će zbog pobjede Čilea, branič “modrih” Leonardo Sigali morati platiti večeru Čileancu Junioru Fernandesu te Daniju Olmu.

- Ma, joooj... Jeste vidjeli kako je Čile igrao? Pa trojica igrača su cijelu utakmicu bila na Messiju. Nije se mogao pomaknuti, ovi su ga pratili, valjda i u svlačionicu - kaže Sigali.

- O čemu pričaš? Obične gluposti, stalno kukate - dobacio je kroz smijeh Junior Fernandes, koji cijeli turnir nije htio davati izjave o Čileu jer se bojao da će s prvom njegovom izjavom reprezentacija Čilea - izgubiti.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • It's kišing 06.07.2015.

    Higuain vs Tevez..... Mala beba vs zvijer... a Tata uvede u igru malu bebu a zvijer ostavi na klupi...

  • tomislav22 06.07.2015.

    Očekujem pun Maksimir i laganu pobjedu Dinama, potpisao bi odmah 2:0 (navijač Hajduka)

  • McRazr96 06.07.2015.

    Mogu samo zamislit omalenog (za stopera) Sigalija, kako sjedi na krevetu najozbiljnije neutralnije face ikad, pokraj veselog, od uha do uha nasmijanog Čileanca Fernandesa kako slavi, dok ovaj gleda u TV i ne vjeruje sto je Higuain fulao. :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare