To je to što me zanima!

Copil ga "čopil" na krivoj nozi, Marin Čilić izgubio od Rumunja

Marin Čilić izgubio je 5-7, 6-7 od 93. igrača svijeta, Rumunja Mariusa Copila u osmini finala turnira u Baselu. Copil će u četvrtfinalu igrati protiv Fritza koji je sa 6-2, 7-5 bio bolji od Laaksonena
Vidi originalni članak

Marin Čilić izgubio je 5-7, 6-7 od Rumunja Mariusa Copila u Baselu i pokazao da kao što može pobijediti svakoga, može od svakoga i izgubiti.

Prvi hrvatski reket je u prvom setu dobro servirao sve do rezultata 5-5. Tad mu je Copil oduzeo servis i potvrdio svoj za 1-0 u setovima. U nastavku igre vratio je Čilić svoj dobar servis, imao je i dvije set lopte kod Copilovog servisa na rezultatu 6-5, ali na kraju se otišlo u tie break. Tamo je Čilićev dobar servis pao u vodu i u trinaestoj igri je Copil odnio pobjedu rezultatom 7-2.

Tako će u četvrtfinalu ATP-a 500 u Baselu umjesto našeg Marina igrati Marius, a protivnik će mu biti Taylor Fritz koji je sa 6-2, 7-5 bio bolji od Laaksonena.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Kranksvester 25.10.2018.

    Nije on nikakav prvi hrvatski reket, u ovom trenutku.. možda je na ljestvici ispred Ćorića, ali Borna je u ovom trenutku 3 koplja iznad.. tako da, možete slobodno prestati pisati "prvi hrvatski reket"

  • kbr 25.10.2018.

    ovo je prilično zabrinjavajuće za finale DC. srećom je Borna u formi

  • Ogulinac_2 25.10.2018.

    Jako puno sportasa a i ljudi ima `Balkanski mentalitet`. To ce se iskorijeniti samo generacijama. Ali kako u Hrvatskoj stvari stoje politicki i sa nasim neskolovanim i korumpiranim uhljebima ta se praksa udomljava. Kada se prestane misliti `Vazno je ucestvovati` stvari bi mogle krenuti bolje. Taj Balkanski slogan i njemu slicni nas ubijaju desetljecima. Sport je natjecanje dokazivanja tko je bolji i samo oni koji su fizicki i psihicki najbolji pobjedjuju. Dok sportas moze biti fizicki jak ako razmislja da je najvaznije ucestvovati tu nema osobne sigurnosti. Naravno da se to odrazilo na puno nasih sportasa kako u tenisu tako i u nogometu i u ostalim sportovima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare