To je to što me zanima!

Ćorić: Francuzi? Pustite me da popijem vina pa ćemo o njima...

Bio sam ljut na sebe nakon prokockanih 5:1 u trećem setu. Ma da nije bilo ove publike, ne bih dobio meč. Tada sam pogledao prema navijačima i shvatio da su ovdje došli zbog nas, rekao je Ćorić
Vidi originalni članak

Pamtit ću ovo do kraja života, rekao je Borna Ćorić nakon što je u drami od pet setova, pri rezultatu 2-2 između Hrvatske i SAD-a u polufinalu Davis Cupa, u Višnjiku savladao Francesa Tiafoea 3-2 te osigurao našoj teniskoj reprezentaciji finale! Drugo u posljednje tri godine.

Hrvatska je imala 2-0 nakon prvog dana, no Amerikanci su se uspjeli vratiti na 2-2 pobjedom u parovima i iznenađujućim porazom Marina Čilića od Sama Querryja. Sve je bilo na Ćoriću.

- Bio sam ljut na sebe nakon prokockanih 5:1 u trećem setu. Ma da nije bilo ove publike, ne bih dobio meč. Tada sam pogledao prema navijačima i shvatio da su ovdje došli zbog nas i da se moram boriti - nastavio je Ćorić.

- Ma ovo mi je najvažniji trenutak u životu i najsretniji dan ikad. Ništa se ne može usporediti s ovim - dodao je naš sjajni tenisač i junak današnjeg dana.

U finalu ćemo igrati s Francuskom od 23. do 25. studenog. Francuzi su bili bolji od Španjolaca.

- Francuzi? Pustite me nekoliko dana da popijem malo vina pa ću onda razmišljati o njima - rekao je Ćorić.

ZABAVA! KVIZ: Koji ste domaći celebrity?

Idi na 24sata

Komentari 51

  • 17.09.2018.

    dinamo

  • user_204031 16.09.2018.

    Samo ne dajte Dragi Ćosiću karte za finale..

  • Hrvatina91 16.09.2018.

    Neka si ti popij..uzivaj sad, zasluzio si..ipak si nas odveo u finale :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare