To je to što me zanima!

Ćorić je servirao za meč protiv Thiema i sve uspio prokockati

IMAO GA JE Ćorić je izgubio od 7. igrača svijeta Thiema u osmini finala Madrida 2-6, 7-6, 6-4. I prošle godine u Madridu ispao je Borna od njega, ali u četvrtfinalu. Borna je u drugom setu kod 5-4 servirao za pobjedu
Vidi originalni članak

Borna Ćorić nije se plasirao u četvrtfinale ATP turnira Masters 1000 serije u Madridu. Izgubio je Borna u 3. kolu od prošlogodišnjeg finalista i sedmog igrača svijeta Austrijanca Dominica Thiema 2-6, 7-6, 6-4, s kojim je igrao u Madridu lani četvrtfinale i također izgubio.

Imao je Borna sjajnu šansu ponoviti prošlogodišnji uspjeh u Madridu, u drugom setu servirao je za meč kod 5-4, ali nije uspio slomiti Austrijanca. Napravio je Borna break u idealnom trenutku, kod 4-4, te je imao priliku da na svojem servisu dobije meč.

No, Thiem se uspio vratiti iz ponora i odvesti set u "tie-break", kojeg je uspio dobiti. U odlučujućem setu Ćorić je kod vodstva 4-3 imao tri break-lopte, ali ih nije uspio realizirati, a potom je izgubio svoj servis i Thiem je ponuđeno objeručke prihvatio.

U četvrtfinalu ga čeka bolji iz dvoboja između prvog tenisača svijeta Rafaela Nadala i Argentinca Diega Schwartzmana. Ćorić tako nije uspio uzvratiti austrijskom tenisaču za prošlogodišnji poraz u četvrtfinalu ovog turnira.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • CiciMici27 11.05.2018.

    Kralj je mrtav, živio kralj!!!! Novi Number 1.

  • Pao i ustao. 11.05.2018.

    skoro kao i jana fett koja je protiv wozniacki vodila 1-0 u setovima i 5-1 u drugom setu i imala 40-0 na svoj servis i izgubila mec, a ova poslije osvojila taj turnir australian-open, nemoguca misija, to se ne moze normalnu covjeku dogodit, Vekic neki dan vodi 1-0 u setovima i ima break u drugom i izgubi cijeli mec, to se nasima redovito desava, al zasto, ne zato sto su losi nego sto koriste uzeti priliku veliku lovu na kladionici, neko stavlja veliku lovu protiv njih na live kladjenje, to je sigurna stvar.

  • žalackalac 11.05.2018.

    fali Borni leđna tehnika Nikše Prkačina

Komentiraj...
Vidi sve komentare