To je to što me zanima!

Ćorić: Još nisam shvatio što sam napravio, budem ujutro...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nadao sam se da Borna može zaprijetiti Janowiczu, ali da može završiti meč u pet setova, prvi put u karijeri i to na ovakav način... Zvijezda je rođena, rekao je izbornik
Vidi originalni članak

Bilo je teško, ali ne baš tako teško. Više sam se umorio na nekim mečevima u tri seta. Bilo je dosta brzih izmjena, a Janowicz nije tip koji će držati loptu, već ide po poen iz dva, tri udarca, rekao je 17-godišnji Borna Ćorić, nakon što je senzacionalno srušio prvog poljskog igrača i 21. tenisača svijeta, Jerzyja Janowicza.

- Najviše sam zadovoljan kako sam mu vraćao servise. Bojao sam se toga, mučim se s tim i mislio sam da ću imati najviše problema s vraćanjem servisa. Ali odlično je bilo danas - kazao je Borna, koji je pobjedom protiv Janowicza Hrvatskoj donio 2-0 vodstvo prvog dana u Davis Cupu.

Pred kraj meča Bornu je malo uhvatio grč, ali to ga nije omelo.

- Malo me uhvatio grč pred kraj meča. Ali nije to ništa. Fizički sam mogao igrati još tri seta. Nisam još svjestan što sam napravio. Mislim da ću tek ujutro shvatiti. Moram se prvo javiti mami i sestri, a onda i svima ostalima - dodao je sjajni Zagrepčanin.

Krajan: Zvijezda je rođena

Odličan pet. To je rezime prvog dana. Nadao sam se da Borna može zaprijetiti Janowiczu, ali da može završiti meč na ovakav način, proći kroz sve to i dobiti meč koji je prvi put u životu igrao u pet setova... Mislim da je ovo za svaki respekt. Zvijezda je rođena, rekao je hrvatski izbornik, Željko Krajan.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • strmi007 05.04.2014.

    svaka čast

  • JA SAM ISTINA 05.04.2014.

    Mali je stvarno velika nada i veliki talenat ali opet smo mi Hrvati poceli previse dizati u nebo naše sportaše.

  • kikiCK 05.04.2014.

    Procitao sam prije meca na forumima da je puno ljudi bilo skepticno prema coricu jer ima 17 godina.Ova pobjeda je super ali jos bitnije je da je dana prilika tako mladom igracu kojem ce dobro doci iskustvo,zasto ne gurnuti klince u vatru jer to ce se vratiti kroz par godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare