To je to što me zanima!

Ćorić najbliži ostanku: Dinamo želi previše, a ni Anti se ne ide

OSTATI I IGRATI Između igranja Lige prvaka s Dinamom i potpisa za Manchester City ili Liverpool pa odlazak na posudbe, Ante bira prvo
Vidi originalni članak

Manchester City, Liverpool, Porto, Benfica... Svi žele Antu Ćorića (19), no Dinamov dragulj u ovom je trenutku najbliže ostanku u Dinamu.

Derbi na Poljudu na modri su mlin odvukli Rog i Ćorić. Mučenje protiv Splita prekinuto je ulaskom Ćorića, koji je donio preokret i u Salzburgu, ušavši pola sata prije kraja. Unatoč svemu tome, nije starter u Dinamu. Jedan od razloga je i to što mladi veznjak nije spreman za 90 minuta, no pitanje za stručni stožer “modrih” je zašto 19-godišnji genijalac može jurišati samo jedno poluvrijeme.

City je zagrizao, pregovori su trajali do dva u noći, pokušao je i Klopp dovesti Antu, no u oba slučaja zapelo je oko cijene. Dinamo traži 15 milijuna eura, puno za igrača koji nije standardni član prvih 11. Također, Ćorić nije prošao pripreme s Liverpoolom, odnosno Cityjem, i pitanje je gdje bi odlaskom na Otok završio. Najizglednija bi bila posudba, a između igranja Lige prvaka i posudbe u “manjem” klubu, Ante će bez razmišljanja odabrati ovo prvo.

U igru su se ubacili i Porto te Benfica, klubovi koji Anti jamče prvih 11. Obitelj Ćorić već je bila u Portu, razgovarala o uvjetima, vidjela smještaj... No Anti se ne odlazi pod svaku cijenu. Zagreb je, kaže, njegov grad, a Dinamo njegov klub. Ne žuri mu se. U cijeloj priči i Dinamo mora promijeniti ploču. Svaka čast Soudaniju i Fernandesu, no vođa novoga Dinama morao bi biti Ćorić. Kako sad stvari stoje, tako će ova priča i završiti.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Nemo22 31.08.2016.

    Bolje da ostane i nagodinu nabije cijenu.Kvaliteta je kvaliteta!Samo se triba sacuvat ozljeda,ali mali Čorić je nas Messi.Hitar,inteligentan,ubrzava igru i protok lopte,s njim u igri,Dinamova igra liči na Barceloninu.Neka gospodin Mamić priceka ljwto,nw sad zimu.....tad su ugovori slabiji,nego ljeto,ali,mali mora biti u prvih 11.Mora biti u izlogu.Steta sta nije i prije bija.Po kvaliteti je moga.Uh sta bi volila biti skaut.Maloga san skuzila odavno!

  • kamila7 29.08.2016.

    kako bi Kikaš reko-kali se sinko kali-

  • strmi007 29.08.2016.

    Dinamooooooooooooooooooooooooooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare