To je to što me zanima!

Ćorić najskuplji igrač koji još nije debitirao za svoj klub...

Transfermarkt je složio momčad najvrjednijih igrača koji nisu odigrali niti minute u domaćim prvenstvima ove sezone, a Ćorić jedini među njima nije debitirao...
Vidi originalni članak

Ante Ćorić je ljetos otišao iz Dinama u Romu u transferu vrijednom šest milijuna eura, ali još uvijek nije upisao službeni debi u dresu momčadi iz Rima.

I po tome je jedinstven u Europi. Nije podatak za pohvaliti se, ali Ćorić je najskuplji igrač  (trenutačna vrijednost prema Transfermarktu mu je 7,5 milijuna eura) koji još uvijek nije debitirao za svoj klub!

Upravo je Transfermarkt složio idealnu momčad od 11 najvrjednijih igrača koji još uvijek nisu odigrali niti minute u prvenstvima u kojima se natječu njihovi klubovi.

Ćorić je najjeftiniji u tom društvu, ali svi ostali igrači osim njega zaigrali su za svoje momčadi ili u kupovima ili u europskim natjecanjima, dok Ćorić nije odigrao niti minute u službenoj utakmici ove sezone.

Najskuplji u ovom društvu koji ove sezone nije zaigrao u prvenstvu je Fabinho, a on je stigao u Liverpool iz Monaca, vrijednost mu je 45 milijuna eura. 

Međutim, i dalje je bez prilike u Premier ligi, baš kao i njegovi suigrači Nathaniel Clyne (20 milijuna eura) i Alberto Moreno (10 milijuna eura).

Zanimljivo, kao i Liverpool, tri igrača u ovoj momčadi ima i Chelsea jer Maurizio Sarri u Premier ligi ove sezone nije koristio Andresa Christiansena (40 milijuna eura), Cesca Fabregasa (30 milijuna eura), niti Dannyja Drinkwatera (20 milijuna eura). 

Barcelona nije pružila priliku Jasperu Cillessenu (20 milijuna eura), Inter Joau Mariju (20 milijuna eura), Leicester nije koristio Caglara Soyunca koji se vraća nakon ozljede (18 milijuna eura), a Juventus Moisea Keana (12 milijuna eura). 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • AljošaKapulica 18.10.2018.

    ** Admin ** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

  • davor83 17.10.2018.

    I fabregas i cristiansen su igrali ove sezone

  • Desnooddesno 17.10.2018.

    Koja budala moraš biti da ga dovedeš u tako veliki klub.

Komentiraj...
Vidi sve komentare