To je to što me zanima!

Ćorić preko Jazirija do osmine finala i meča s Baghdatisom...

Mladi hrvatski tenisač izgubio je prvi set, no onda se sabrao i vrlo dobrom igrom s nekoliko breakova u oba seta na kraju svladao Jazirija za sat i 51 minutu igre...
Vidi originalni članak

Nakon što nije uspio proći kvalifikacije, Borna Ćorić ipak je ušao u glavni turnir ATP Dubaija kao 'lucky loser' te u prvom kolu svladao Tunižanina Maleka Jazirija 2-1 u setovima (5-7, 6-3 i 6-3). 

Mladi hrvatski tenisač izgubio je prvi set, no onda se sabrao i vrlo dobrom igrom s nekoliko breakova u oba seta na kraju slavio za sat i 51 minutu igre. 

Ćorić će za ulazak u četvrtfinale igrati protiv Cipranina Marcosa Baghdatisa, i bit će to njihov prvi međusobni dvoboj

Idi na 24sata

Komentari 10

  • gregorsamsa555 24.02.2015.

    Mislim da su sanse da se pocne regularno izvjestavati o MLB-u jednake kao da pocnu davati rezultate iz kriketa i golfa, znaci skoro nikakve. Osim naravno kad se dogodi nesto neuobicajeno na tim terenima.

  • gunner07 24.02.2015.

    Poštovani novinaru, nova MLB sezona je krenula, ekipe su počele trenirat, počeo je spring traning. Sve ekipe su izašle sa svojim pitchers & catchers izvještajima. Dogodilo se nekoliko velikih transfera, tradeova. Sklopljeni su ogromni ugovoril. A o svemu tome naravno ni jednog članka, ni jednog slova. U nedjelju počinju prvi pripremni dvoboji, a početkom travnja nas očekuje početak sezone. Postoji li mogučnost da napokon počnete redovito obavještavatit vijestima o MLB-u, kao što nas svakog dana bombardirate barcom, realom, sevkom i nives? Ili i dalje moramo visiti po stranim portalima??

  • 24.02.2015.

    s po jednim breakom u sljedeća dva seta a završilo 6-3 6-3. u trećem setu je dvaput brejknuo borna jazirija. zašto uopće pišeš tu nepotrebnu informaciju ako se ni ne potrudiš da je točna, teško li je bit novinar na 24 sata

Komentiraj...
Vidi sve komentare