To je to što me zanima!

"Ćorićev sindrom" zahvatio je Hawkse: Zaboravili su Teaguea

Igrač vam bude jedan od ključnih u pobjedi na gostujućem parketu i onda ga zaboravite povesti sa sobom. Jeff Teague sljedeći će put zasigurno biti na oku odgovornih u Atlanta Hawksima
Vidi originalni članak

Iako je Jeff Teague poprilično iskusan član NBA lige u kojoj igra sedmu sezonu, doživio je neugodnost zbog koje bi mnogi pomislili da je još rookie. I da, dogodila se i u Hrvatskoj.

Samo nekoliko dana nakon što je Dinamov autobus s gostovanja kod Hajduka krenuo bez Ante Ćorića (pokazalo se opravdanim zbog podulje dopinške kontrole), u sličnom scenariju glavna uloga bio je Teague.

Košarkaš Atlante izašao je na parkiralište The Palace of Auburn Hillsa u Detroitu, gdje su Hawksi pobijedili Pistonse 112-95 uz Teagueov double-double-učinak od 12 poena i 12 skokova. No nikoga od suigrača ni članova stručnog stožera tamo nije bilo.

Neobična situacija, međutim, nije ostavila Teaguea nespremnim. Višak slobodnog vremena iskoristio je za posjet sestri i time se pohvalio na Instagramu. No nakon reakcije kluba brže-bolje maknuo je sporan sadržaj.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 357 29.03.2016.

    iz dinama su rekli da corica nije nitko zaboravio, vec da je ostao na doping testu dulje. i zato su kasnije isli s autom za zagreb

  • montello 28.03.2016.

    hawksi luzeri

  • wizz 28.03.2016.

    kad ga vec nisu uspjeli trejdat pokusali su ga se ovako rijesiti, bravo hawksi haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare