To je to što me zanima!

Ćorluka: Eduardo bi mogao opet presuditi Englezima

Daily Star donosi nekoliko izjava Vedrana Ćorluke, hrvatskog nogometnog reprezentativca i člana londonske momčadi Tottenhama...
Vidi originalni članak

Hrvate u srijedu očekuje kvalifikacijski susret za odlazaka na Svjetsko prvenstvo u Južnoafričku Republiku 2010. godine, a protivnik će im biti Andora. Nakon četiri odigrane utakmice u skupini 7 domaćin hrvatske reprezentacije nije osvojio niti boda, dok izabranici Slavena Bilića u susret ulaze s drugog mjesta sa sakupljenih sedam bodova. Jedan od najjačih Bilićevih aduta bit će napadač Eduardo da Silva, Arsenalov strijelac o kojem visoko mišljenje ima i reprezentativni suigrač Ćorluka. Tottenhamov branič koji sve češće igra na poziciji bočnoga igrača misli da će upravo Eduardo biti i glavna prevaga kada “vatreni” istrče u Engleskoj.
Podsjetimo, prva kvalifikacijska utakmica ova dva protivnika završila je 4-1 pobjedom “Gordog Albiona”, a Ćorluka smatra da bi u drugoj Eduardo mogao biti taj igrač koji će Hrvatskoj donijeti prevagu.
- Očekujemo nešto od te utakmice. Englezima dobro ide, ali Eduardo bi mogao biti prevaga u tom susretu. Lijepo je što se vratio u reprezentaciju, on je superzvijezda obožavana u mojoj domovini - najavio je Ćorluka rujanski ogled protiv vodeće momčadi (12 bodova) skupine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare