To je to što me zanima!

Čarli vaterpolist: Iz Uefe su ga slikali da bi ga stavili u muzej

Vedran Ćorluka i njegova kapica završit će u Uefinom muzeju. Iz Uefe su već slikali Čarlija koji će mjesto u muzeju dobiti kao prvi igrač koji je nastupio s vaterpolskom kapicom
Vidi originalni članak

Maknite štitnike za uši i može s tim igrati, odgovorili su iz Uefe na zahtjev vodstva reprezentacije da Vedran Ćorluka istrči na teren u vaterpolskoj kapici.

Uz male preinake, Čarli je u drugom dijelu protiv Češke stavio kapicu na glavu i postao pravi hit. Iako je nedavno "umirovio" kapicu, ona će ostati upisana u povijest, zajedno s vlasnikom. Iz Uefe su slikali Ćorluku koji će dobiti svoje mjesto u Uefinom muzeju kao prvi nogometaš koji je nastupio s vaterpolskom kapicom. 

Čarli je protiv Turske dobio laktom u glavu. Krvario je i triput su mu mijenjali zavoje, a na poluvremenu su ga šivali. Protiv Češke je počeo bez zavoja, ali rana je opet počela krvariti pa se naš stoper u drugom poluvremenu na terenu pojavio u kapici.

Ćorluka će biti spreman za Portugal, kao i svi ostali reprezentativci.

To je potvrdio liječnik reprezentacije nakon posljednjeg treninga Vatrenih uoči puta u Lens gdje ih u subotu čeka osmina finala.

- Svi su zdravi i spremni. Šime Vrsaljko je uoči Španjolske imao problema s crijevnom virozom, no sad je sve u redu. Ćorlula će još nekoliko dana imati šavove, ali više neće nositi kapicu - rekao je dr. Zoran Bahtijarević.

Pogledajte VIDEO: Posljednji trening uoči puta u Lens

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Inače, na ideju o Čarliju vaterpolistu došao je fizioterapeut reprezentacije Nderim Redžaj, a Ćorluka ju je prihvatio s oduševljenjem. Kao i svi mi. 

Anketa: Tko će osvojiti Euro?

Idi na 24sata

Komentari 67

  • KOKKYCH 24.06.2016.

    siroti ronaldo uz našeg čarlija....

  • FREEDOM 24.06.2016.

    svaka čast Ćorluki, dobar i požrtvovan igrač ... ali ovo sa ovom kapicom je bilo čisto glumatanje , sa očekivanim rezultatom punjenja naslovnica Glorije ...

  • Miške 24.06.2016.

    Nderim Redžaj- dajte to vi pročitajte.

Komentiraj...
Vidi sve komentare