To je to što me zanima!

Čarli je u pravu: Kakvu poruku šalju oni koji su otišli iz repke?

Ovo je bilo prvo okupljanje reprezentacije u 2018. godini. Modrić, Subašić, Mandžukić, Brozović, Perišić, Kalinić, dobili su "slobodno", neće igrati protiv Meksika. Pitamo se zašto...
Vidi originalni članak

Vedran Ćorluka je u razgovoru za SN istupio jako iskreno. Dokapetan je ljutit zbog toga što su šestorica igrača napustila reprezentaciju nakon poraza od Perua. Zlatko Dalić je i prije te utakmice najavio kako će neki igrači dobiti slobodno protiv Meksika, odnosno da će se moći vratiti u klubove. Vjerojatno se tu radilo o dogovorima s klubovima, ali koji je smisao toga.

Ovo je bilo prvo okupljanje reprezentacije u 2018. godini. Luka Modrić, Danijel Subašić, Mario Mandžukić, Marcelo Brozović, Ivan Perišić, Nikola Kalinić, dobili su "slobodno", neće igrati protiv Meksika. Pitamo se zašto.

- Mislim da su svi igrači koji su došli trebali ostati na obje utakmice - izjavio je za SN Vedran Ćorluka.

ČARLI OTVORENO! 'Nije mi jasno zašto su Modrić i ostali napustili reprezentaciju'

Potpuno se slažemo s njim.

Pa reprezentacija se rijetko skuplja, a do početka Svjetskog prvenstva su ostala još dva i pol mjeseca. Mi izgubimo od Perua 2-0, a onda bez šest prvotimaca idemo na Meksiko. Jednostavno, "kockasti" su obje utakmice morali igrati u najjačem sastavu.

Nisu se smjela pustiti čak šestorica igrača. Primjerice, Ivan Rakitić je također trebao biti slobodan od akcije Meksiko, a na svoj je zahtjev ostao u reprezentaciji. Pa neki su od ove šestorice morali slijediti njegov primjer. I izbornik Zlatko Dalić je morao postupiti drugačije. Pa zašto su igrači putovali na drugi kraj svijeta da bi igrali samo jednu od dvije dogovorene utakmice.

U svojim klubovima zarađuju milijune. I ti bi veliki klubovi trebali imati malo više sluha za svoje zvijezde. Treba imati jasan stav. A stav treba ići u boljitku reprezentacije. OK, možda su neki od ovih šest igrača imali malo problema s ozljedama.

Primjerice, Modrić je imao takvih problema. Čarli je imao najviše problema s ozljedama, možda je on prvi trebao tražiti slobodno i dobio bi. Ali, nije to tražio. Ostao je u SAD-u.

Ćorluka se slaže s tim da je on otišao, ali mišljenja smo kako je i Luka kao kapetan trebao ostati s reprezentacijom. Ako je ozlijeđen, nije trebao igrati, ali je kao lider morao ostati. Trebao je biti s reprezentacijom. Takvi se potezi od kapetana i očekuju.

Idi na 24sata

Komentari 162

  • Anteplazibat 28.03.2018.

    Ni meni čarli nije jasno kako si ti još u reprezentaciji i šta ti igraš zadnje dvije godine ...

  • Kiks_91 28.03.2018.

    Eurovizija i Domacica,se nasli prozivati Modrića??Pljuc,gdje ste vi bili,kad je gorilo?

  • Mara17Orsolic5 27.03.2018.

    ...(nastavak mog komentara)... "Kakvu poruku šalju oni koji su otišli iz repke?" Nikakvu poruku! Kao što sam rekla otišli su jer su morali ići!!! To je jedina istina!! Nema razloga da pravite uzbunu od toga!!! Otišli jesu, ali što onda?! Otišli su jer već za vikend igraju bitne utakmice za bodove, a otišli su sa prijateljske utakmice na kojoj bi sjedili na klupi!! Otišli su s priprema za prijateljsku utakmicu, a vi ih napadate kao da su otišli sa prvenstva!!! Stanite malo na loptu i ne radite od muhe slona!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare