To je to što me zanima!

Ćorluka: Priznajem, moja igra glavom i nije najbolja

To mi je najslabija strana, moram još puno vježbati. Nisam zabio puno golova glavom, valjda pet-šest u karijeri, rekao je nakon gola Boltonu
Vidi originalni članak

Vedran Ćorluka u subotu je zabio svoj drugi gol za Tottenham, ali prvi je zabio u prijateljskoj utakmici s Olympiakosom. Ovaj je bio važan, za 2-2 protiv Boltona. Zabio je glavom, što, iako je visok 193 cm, Ćorluka, ne radi prečesto.
- Nisam dao puno golova glavom, to je točno, možda pet-šest u karijeri. Priznajem, igra glavom mi je najslabije oružje, to moram još puno vježbati. I, engleski su mediji krivo prenijeli moju izjavu da ne volim igrati glavom, rekao sam isto što i vama da glavom igram slabije no što bih trebao. Vježbat ću - rekao je Ćorluka, koji demantira komentare da je u zadnje vrijeme pao u formi.
- Možda sam protiv Chelseaja odigrao lošije, iako je u prvom poluvremenu bilo dobro,  ali sve ostale utakmice bile su na istoj, visokoj razini - kaže Čarli. Bit će, dakle, takav i u Kazahstanu.
- Vjerujem da hoću, kao da će i Niko biti odličan kao protiv Boltona. On se uklopio sjajno u Tottenhamu, zabio je prekrasan gol. Što se tiče Engleza, ne mogu jamčiti da oni neće izgubiti od Ukrajine, ali u to istinski vjerujem.
Čali je dobio onaj glupi crveni karton protiv Bjelorusa.
- Nisam primijetio da mi je Bilić to zamjerio, ali, da, ja sam jedini krivac. Iako, možda me sudac prestrogo isključio.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • boyfromkc 04.10.2009.

    ne kuzim kaj imate protiv carlija jako dobro igra i pouzdan je iza za razliku od nekih koje imamo u repki zato sutite

  • Siljota 04.10.2009.

    A daj zmetao se da su to drame

  • VezanIPriveden 04.10.2009.

    Niko je igrač utakmice, čarli svaka čast na slučajnom golu, al ti si kata-strofa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare