To je to što me zanima!

Ćorluka u Aston Villu, Spursi već pronašli zamjenu za njega

Engleski Metro piše kako su Spursi tijekom siječanjskog prijelaznog roka bacili oko na tri pojačanja, a jedno od njih trebalo bi biti zamjena za našeg Vedrana Ćorluku
Vidi originalni članak

Vedran Ćorluka nezadovoljan je statusom u Tottenhamu. Hrvatski reprezentativni igrač u drugom je planu.

- Trener forsira Walkera, a na stoperu me ne vidi. Najlogičnije je da sjednemo i dogovorimo korektan rastanak - rekao je Vedran za Sportske novosti.

A čini se kako je menadžer Spursa Harry Redknapp uslišao njegove molbe. Ćorluka bi u siječanjskom prijelaznom roku mogao potpisati za Aston Villu, klub koji već duže vremena prati hrvatskog reprezentativca.

Metro piše kako su Spursi tijekom siječanjskog prijelaznog roka naumili dovesti tri pojačanja, a jedno od njih trebalo bi biti zamjena za Ćorluku. Radi se o portugalskom reprezentativcu koji igra desnog beka. Joao Perreira igra za lisabonski Sporting, a osim Spursa žele ga Villarreal i PSG.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Chelsea_Boy_98 29.11.2011.

    ide, ide dok imas priliku..

  • podsvijest 28.11.2011.

    Engleski Metro piše kako su Spursi tijekom siječanjskog prijelaznog roka bacili oko na tri pojačanja, a jedno od njih trebalo bi biti zamjena za našeg Vedrana Ćorluku ako već pišu da su zainteresirani za 3 igrača mogli su i napisat koja 3 igrača a ne samo tog jednog koji igra na poziciji čorluke

  • Gerro 28.11.2011.

    i opet mu konkurencija alen hutton hahaahahaha briem da ce se posarat na prvom treningu

Komentiraj...
Vidi sve komentare