To je to što me zanima!

Ćorluka: Usrali smo sve što se moglo, ali ajmo se sad pokazati

Na nama je sada kada su nas svi prekrižili da pokažemo od čega smo napravljeni, primit ćemo zaslužene kritike uzdignute glave i napravit sve da u ponedjeljak budemo Hrvatska kakvu svi zaslužujemo, piše Čarli
Vidi originalni članak

Jedan od onih koji je opasno nedostajao Hrvatskoj u velikom dijelu ovih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo bio je Vedran Ćorluka. Kako na terenu, tako i van njega, Čarli je vođa ove reprezentacije, no zbog ozljede već ga mjesecima nema i na igri Hrvatske to se itekako vidi.

Teško Čarli proživljava sve što se događa u i oko 'njegove' reprezentacije, a posljednji udarac stigao je sinoć kad je Finska šokirala Hrvatsku na Rujevici i dovela u veliko pitanje odlazak na Svjetsko prvenstvo. Čarli se odmah nakon utakmice javio na društvenim mrežama i bez dlake na jeziku napisao da se tek sada moramo dokazati.

'Držimo se zajedno, usrali smo sve što se moglo... Ali, na nama je sada kada su nas svi prekrižili da pokažemo od čega smo napravljeni, primit ćemo zaslužene kritike uzdignute glave i napraviti sve da u ponedjeljak budemo Hrvatska kakvu svi zajedno zaslužujemo i kad nam ne vjeruju drugi vjerujmo sami u sebe... Idemo Hrvatska, još je 90 minuta ispred tebe', napisao je Čarli.

Idi na 24sata

Komentari 102

  • sarkastican 07.10.2017.

    Dajte otkaz svi, neka u Reprezentaciji igraju samo igraci iz domace lige HNL-a, isto nam je.

  • Janko55 07.10.2017.

    Modricu skidam kapu...mislim da sad svi vide kolko on radi u reprezentaciji.. jednostavno je klasa vise od drugih..on i rakitic ne mogu u istoj recenici biti

  • pijevac 07.10.2017.

    fasovati ćemo tri komada i onda bumo kuš...

Komentiraj...
Vidi sve komentare