To je to što me zanima!

Ćorlukin suigrač čeka da unuka Jeljcina napuni 18 pa - svadba!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Fedor Smolov bio je u braku sa Viktorijom Lopirjevom koja je Miss Rusije postala 2003. kad je Marija Jumašova imala - 1 godinu. Njeni su roditelji Jeljcinu savjetovali da za nasljednika izabere Putina
Vidi originalni članak

Ruski nogometaš Fedor Smolov (29) napadač je kojeg Hrvatska pamti po dobrome. Bio je u sastavu "zbornaje" 2018. na SP u vlastitoj zemlji. Počeo je prvu utakmicu Mundijala, a onda ulazio s klupe.

U osmini finala je zabio penal Španjolcima, ali u četvrtfinalu je naletio na Danijela Subašića! Hrvatska je otišla u finale, a Smolov iz Krasnodara u moskovski Lokomotiv. Postao je suigrač našeg Vedrana Ćorluke (33), osvojio ruski kup i superkup.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Smolov je profesionalnu karijeru počeo prije 11 godina u moskovskom Dinamu. Igrao je i u Feyenoordu, u Anžiju dok je tamo lova tekla k'o nabujala Volga, jednu sezonu se zadržao u Uralu, a nakon tri godine Krasnodara prešao u Lokomotiv.

Čovjek je dugo u nogometu, zaradilo se, a ne bježi se od fokusa javnosti, medijskog interesa i svjetala reflektora. Nekad po dobromu, a nekad po zabijanju sa svojim BMW-om M5 u prometnu barijeru i ostajanjem bez vozačke na godinu dana jer je pobjegao s mjesta nezgode.

Bio je u braku sa Viktorijom Lopirjevom (36), službenom ambasadoricom Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. Viktorija je plavokosi model, glumica, TV voditeljica i Miss Rusije 2003. Oženili su se u prosincu 2013., rastali u svibnju 2015.

U međuvremenu je bio u vezi sa manekenkom Mirandom Sheliom i Miss Russije 2015 Sofijom Nikitčuk. A sada, piše najtiražnija ruska novina - Komsomolskaja pravda, ni ne krije kako čeka da mu aktualna djevojka Marija Jumašova (17) napuni 18 godina pa da se opet može oženiti.

Kako cura nije punoljetna Smolov je o tome razgovarao s njenom rodbinom i, tvrde ruski mediji, dobio obiteljski blagoslov. A Marijina obitelj je - ruska politička aristokracija.

Jer Marija Jumašova je unuka bivšeg ruskog predsjednika Borisa Jeljcina. Njena majka Tatjana bila je prva pomoćnica i predstojnica očevog ureda dok je ovaj stolovao u Kremljinu, a u ruskoj će i svjetskoj povijesti ostati zapisano kako je baš ona Borisu Jeljcinu zdušno sugerirala da za svojeg nasljednika odabere bivšeg KGB agenta... Vladimira Putina.

Nogomet, politika, estrada... Novac, slava, maloljetnica... Nabokov je 'Lolitu' napisao 1955. Marija Jumašova starija je pet godina od glavnog ženskog lika Dolores Haze. S druge strane, ne zna se otkad su moderna ruska Lolita i Smolov u vezi, a ni on baš nije profesor književnosti kao što je bio glavni muški lik romana.

Inače, kad mu je bivša žena postala Miss Rusije buduća supruga Fedora Smolova imala je - jednu godinu.

Sa bivšom je prekinuo, pišu ruske novine, jer ona nije bila spremna zasnovati obitelj. Sadašnja će punoljetna postati u travnju, a skrivati su se prestali prije dva tjedna kad je on objavio zajedničku fotografiju s Kariba na kojima se planiraju vjenčati.

Sedamnaestogodišnja Marija ima i austrijsko i rusko državljanstvo, a školovana je u inozemstvu (dok se ruski političari vjerojatno kunu u superiornost domaćeg obrazovnog i akademskog sustava).

Djed Boris Jeljcin preminuo je 2007., a bio je nasljednik Mihaila Gorbačova i prvi ruski predsjednik nakon raspada Sovjetskog Saveza, od 1991.-1998.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Lasinja 17.01.2020.

    Kako je ovo loš članak, nevjerojatno

  • contreras 17.01.2020.

    I ja bih od 17.18 gidina uvijek i sa 40/50

  • neko007 17.01.2020.

    Ovaj neki pedofil?!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare