To je to što me zanima!

Ćorlukin suigrač prijeti: Ako će biti rata, Kosovo će biti Srbija

Odnosi između Srbije i Kosova još su iznimno napeti. Kao što to biva, bez politike se ne može ni u sportu, a srpski reprezentativac Nemanja Pejčinović ne pridonosi smirivanju tenzija
Vidi originalni članak

Nemanja Pejčinović (29) reprezentativac je Srbije, a suigrač je našeg Vedrana Ćorluke u ruskom Lokomotivu. Za ruski 'Sport ekspress' dao je intervju u kojem se dotakao životnih, pa i političkih pitanja. 

- Ljudi se povremeno plaše da ne izbije novi rat. Ja sam uvjeren da ako se dogodi, vodit će se na teritoriju Kosova, koje mora pripasti Srbiji - konkretan je bio Pejčinović.

Najavio je i ulazak u politiku, a planira zastupati prijateljske odnose s Rusijom.

- Bliski smo po duhu i mentalitetu, mi smo braća i time je sve rečeno - izjavio je Nemanja.

Spomenuo je i rodni Kragujevac u koji se vraća na kraju svake sezone. Na pitanje raspravlja li s Ćorlukom je li bolja Srbija ili Hrvatska izjavio je da je stvar vrlo jasna i da se nema što raspravljati. 

- U posljednjih 10 godina Hrvatska je stalno napredovala i imala je više uspjeha - zaključio je srpski reprezentativac.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • rođo101 25.02.2017.

    i ta izjava je nikome ništa,manje više se smiju i naši i srpski medi,a nedaj bože da je recimo ćorluka rko "ako će biti rata hrvatska će biti do zemuna" mislim da bi prvo bio napadnut od naših meida i da bi mu bilo zabranjeno igranje za hrvatsku.a o hajki iz srbije da i ne pričamo.

  • zlatkolizacic2410 25.02.2017.

    a hrabri srbin će braniti kosovo iz rusije.

  • Istvan Serekesz 24.02.2017.

    Ako rata bude biti će na području Bosne. Na Kosovu i budala zna da Srbi nemaju šta tražiti. Amer je tamo instalirao baze i svoja postrojenja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare