To je to što me zanima!

Corriere: Milan će u utorak predstaviti Robinha (26)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Robinho je nezadovoljni napadač Manchester C. koji će u Milan stići na jednogodišnju posudbu. Po isteku će "rossoneri" steći pravo trajnog otkupa
Vidi originalni članak

U utorak će, tvrdi Corriere dello Sport, u Milanu objaviti da su momčad dodatno osnažili na napadačkoj poziciji dovođenjem Robinha (26). Podsjetimo da je na San Siro među "rossonere" tek stigao Barcelonin Zlatan Ibrahimović, a prije no što se stišala euforija podignuta njegovim dolaskom, podiže se nova koja će službenu potvrdu, tvrdi se, dobiti u utorak. Robinho je nezadovoljni napadač Manchester Cityja koji će u Milan stići na jednogodišnju posudbu. Po njenom će isteku "rossoneri" steći pravo trajnog otkupa Brazilčeva ugovora. Pri spuštanju cijene trebao bi poslužiti Marco Borriello koji je shvatio što se na San Siru zbiva i kakva se konkurencija u napadu stvara. Tu su još, uz Ibrahimovića, Ronaldinho, Pato i Inzaghi, a budući da za sve mjesta nema, izglednim mu se čini da će upravo on biti neželjeni višak. U Cityju bi ponovno mogao pronaći sreću. Robinho, brazilski nogometni reprezentativac, dio je prošle sezone proveo na posudbi u matičnom Santosu i nova mu se, potvrdio je već i menadžer Cityja Roberto Mancini, sprema. Kako tvrde talijanski izvori - u Milanu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • LowRider 30.08.2010.

    uff ronaldinha u vezu i pato, ibtacadabra i robinho u napad,4-3-3!ajd napokon da kupuju kvalitetne igrače

  • IP95 30.08.2010.

    milan milan solo con te milan milan sempre per te....napokon je berlusconi odrisija kesu :) poalko se milan vraca na stare staze slave !

  • zuzelac 30.08.2010.

    silvia navarro slažem s s tobom da trebaju popravit obranu i dovest golmana, al mislim da je veza doista dobra (pirlo,gatusso evo sad i boateng)

Komentiraj...
Vidi sve komentare