To je to što me zanima!

Courtois: Ja sam jedan od pet najboljih golmana na svijetu

Belgijski golman pun je samopouzdanja nakon fantastičnog starta u sezonu kako s Atletico Madridom tako i s belgijskom reprezentacijom. Kaže da je u samom vrhu
Vidi originalni članak

U vrhunskoj sam formi. Osjećam da sam među pet najboljih golmana svijeta, pun je samopouzdanja nakon sjajnog ulaska u sezonu Thibaut Courtois (21).

Belgijski golman na posudbi je u Atletico Madridu iz Chelseaja već treću godinu za redom. A ova sezona nije mogla početi bolje za Courtoisa. Atletico dijeli prvo mjesto s Barcelonom i još ne znaju za poraz u Primeri, a Belgija se pobjedom u Hrvatskoj plasirala na SP u Brazilu. Ni s reprezentacijom Courtois ne zna za poraz.

- Puno sam napredovao u Atleticu, posebno prošle sezone kada smo osvojili europski Superkup i Kup kralja. Dobio sam puno u brzini, refleksima i iskustvu. Uvijek želim igrati, ne namjeravam sjediti na klupi, a Atletico mi pruža mogućnost da igram i Ligu prvaka - priča belgijski golman.

U Chelsea je došao 2011. godine iz Genka, no još nije debitirao za prošlogodišnjeg osvajača Europske lige. S Chelseajem mu ugovor traje do 2016. godine.

Belgijci u čudu: Zašto ste igrali s petoricom u obrani?

Idi na 24sata

Komentari 68

  • manda92 15.10.2013.

    Ko da je Delač neki golman.. to ak mu se posrećilo 2-3 utakmice da dobro obrani pa odmah ga dizat u nebesa.. sad se vidi kakav je propalitet..

  • ibracadabra09 14.10.2013.

    Stvarno odličan golman, bio bi odlična zamjena za Valdesa

  • Elmaminjo 14.10.2013.

    Prestani lagat, da nešto vrijediš, ja bi te kupio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare